Türk Hava Yolları ve Vietnam Hava Yolları Kod Paylaşımı Anlaşması İmzaladı

Türk Hava Yolları ve Vietnam Hava Yolları, yolcuları için fırsatları artırmak amacıyla iş birliğini güçlendirecek

featured

Türk Hava Yolları ve Vietnam Hava Yolları, yolcuları için fırsatları artırmak amacıyla iş birliğini güçlendirecek

 Star Alliance üyesi, İstanbul merkezli bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları ile SkyTeam üyesi bayrak taşıyıcı Vietnam Hava Yolları ortak uçuş anlaşması imzaladı. İki bayrak taşıyıcı arasında imzalanan anlaşma, her iki taşıyıcının da misafirlerine Türkiye, Vietnam ve İstanbul bağlantılı diğer nokta uçuşlarında da alternatif sunmasını sağlayacak.

Türk Hava Yolları, Vietnam Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen Hanoi-Da Nang-Hanoi ve Ho Chi Minh-Da Nang-Ho Chi Minh seferlerini “TK” kodu ile icra edecek. Vietnam Hava Yolları da Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Hanoi-İstanbul seferleri ile İstanbul-Ho Chi Minh-İstanbul seferlerini “VN” kodu ile gerçekleştirebilecek.

Gerçekleştirilen anlaşmaya dair düşüncelerini belirten Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal EKŞİ, “Her iki bayrak taşıyıcı havayolu, söz konusu kod paylaşımı anlaşmasını imzalayarak sağlam iş birliklerini daha da pekiştirdi. Sonuç olarak daha fazla misafir bu iki eşsiz ve güzel ülkeyi ziyaret edebilecek. Ayrıca gelecek dönemde artan kapasite ve ürün çeşitliliği ile bu anlaşma, iki havayoluna da katkı sağlayacaktır.” dedi.

Vietnam Hava Yolları CEO’su Lê Hồng Hà ise anlaşma ile ilgili,” İki havayolu arasında imzalanan bu kod paylaşımı anlaşması yolculara daha fazla seçenek ve fayda sunarken, Vietnam Havayolları ve Türk Havayolları’nın uçuş ağı genişlemesine ve hizmet çeşitlendirmesine büyük katkı sağlayacaktır. Bu iş birliği, daha fazla yolcunun Vietnam ve Türkiye’yi ziyaret etmesini elverişli kılarak iki ülke arasındaki ekonomik, kültür ve turizm faaliyetlerini destekleyecektir.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Türk Hava Yolları ve Vietnam Hava Yolları Kod Paylaşımı Anlaşması İmzaladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir