1. Haberler
  2. Gündem
  3. Rüya uçağın adı Eren olsun

Rüya uçağın adı Eren olsun

featured

Türk Hava Yolları bugün teslim aldığı ilk Boeing 787-9 Dreamliner uçağının adı için sosyal medyada kampanya başlatıldı. Binlerce sosyal medya kullanıcısı uçağın adının PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül olmasını istedi. Twitter üzerinden açıklama yapan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Anladık” mesajını paylaştı.

GÖBEKLİTEPE BİRİNCİ OLMUŞTU

Türk Hava Yolları filosunda yer alacak olan Boeing 787 Dreamliner’ın adı için düzenlediği anket sonuçları netleşmeye başladı. Perge, Assos, Göbeklitepe, Zeugma isimlerinin yer aldığı ankette binlerce kişi Göbeklitepe tercihinde bulundu. Yarın açıklanması beklenen sonuçlar öncesi sosyal medyada sürpriz bir öneri geldi. Sosyal medya üzerinden “Adı Eren Olsun” hastagı açıldı.

TRABZONSPOR VE KONYASPOR’DAN DESTEK

Twitter üzerinden sanatçı Hasan Kaçan aracılığıyla başlatılan kampanyaya sanatçı, gazeteci ve birçok vatandaş destek oldu. Kampanyaya Trabzonspor Erzurumspor ve Konyaspor da sosyal medya hesaplarından destek verdi.

BİLAL EKŞİ’DEN AÇIKLAMA

Twitter üzerinden trend topic olan etikete Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi de kayıtsız kalmadı.

İLK UÇUŞUNU TRABZON’A YAPSIN

Sosyal medya üzerinde başlayan Türk Hava Yolları’nın yeni uçağı Boeing 787-9’un adı “Eren Bülbül” adı mesajlarını Trabzon Büyükşehir Başkanı Murat Zorluoğlu başka bir boyuta taşıdı. Zorluoğlu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda THY uçağına “Eren Bülbül” adının verilmesini ve uçağın ilk seferini İstanbul’dan Trabzon’a yapmasını talep etti.

 

kaynak: havahaber.com

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Rüya uçağın adı Eren olsun
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir