1. Haberler
  2. Gündem
  3. Pegasus iletişim bilgileri

Pegasus iletişim bilgileri

Türk Hava Yolları’nın ardından Türkiye’deki en büyük havayolu şirketi olan Pegasus Hava Yolları’ndan satın alınan bileti değiştirmek için 0888 228 1212 telefon numarasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Pegasus Uçak Bileti, en ucuz pegasus uçak bileti, pegasus uçak bileti değişikliği

Türk Hava Yolları’nın ardından Türkiye’deki en büyük havayolu şirketi olan Pegasus Hava Yolları’ndan satın alınan bileti değiştirmek için 0888 228 12 12 telefon numarasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Bu haberimizde Türkiye’nin ilk düşük maliyetli havayolu şirketi olan Pegasus’ta satın alınan uçak biletini nasıl değiştirebileceğinizi, iptal edeceğinizi ve ya açığa alabileceğini anlatacağız. Pegasus Bilet Değişikliği için başlıkta da geçen 0888 228 12 12 numarasını kullanabilirsiniz.

Pegasus’ta biletimi nasıl değiştiririm?

Pegasus Bilet Değişikliği için birden fazla alternatifiniz mevcut. Pegasus’un resmi web sitesinde yer alan “Bilet İşlemleri” bölümünden PNR (Rezervasyon Numarası) ve bilet sahibinin soyadı bilgisini ilgili alana girdikten sonra karşısına çıkan ekranda uçuşla ilgili detaylı bilgiler yer alacak. Bu kısımda iptal ya da değişikliği seçip işleminize devam etmeniz gerekiyor. Daha sonra değişiklik veya iptal için kesilecek kesintiler size aktarılacak. Onayınızın ardından işleminiz tamamlanmış olacak.

Biletimi çağrı merkezi ile değiştirebilir miyim?

Evet, Pegasus Bilet Değişikliği işlemi Pegasus’un internet sitesinin yanı sıra çağrı merkezi aracılığıyla da yapabilirsiniz. Bunun için Pegasus’un 0888 228 12 12 çağrı merkezini aramanız gerekiyor. Burada dikkat etmeniz gereken bir durum eğer biletinizi “En Uygun”, “Ucuza Bilet” gibi üçüncü taraf sitelerinden aldıysanız burada verilen telefon numaralarını aramanın ücretli olduğunu unutmayın. Pegasus’un ücretsiz çağrı merkezini aramanız gerekiyor. Aksi takdirde telefon faturanıza arama ücreti yansıtılabileceğini unutmayın. 0850 399 17 01 bu telefon numarası TÜRKİYE – BolBol’lulara Özel Ücretsiz Hattı. 

Pegasus’ta uçak bileti satın al

Pegasus uçak biletleri Türk Hava Yolları’na kıyasla çok daha uygun. Peki nasıl olurda Pegasus, THY’den daha ucuz uçak bileti satıyor. Bunun nedeni tamamıyla şirket politikası ve havayolu şirketinin kendisini konumlandırdığı konumla ilgili. Türk Hava Yolları, dünyanın en çok noktasına uçan, en iyi havayolu şirketleri arasında yer alıyor.

THY, ülkemizin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi. Müşterilerini önceleyen THY’de bilet fiyatlarından ziyade müşteri memnuniyeti ilk sırada. THY, uçak içi ikramları ve uçak bakım ve hizmetleriyle sayılı havayolu şirketi arasında yer alıyor. Bu durum haliyle uçak fiyatlarına da yansıyor. Haberi hazırladığımız Aralık 2022 itibarıyla THY’den satılan yurt içi, en düşük uçak bileti 1.200 TL bandında. Yurt içi uçak biletleri ise 50 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Türk Hava Yolları (THY) Bilet İptal: THY bilet iptali için ne yapmak lazım? 0850 telefon numarası
Haberi görüntüle

Pegasus uçaklarında su neden paralı?

Pegasus biletleri neden daha uygun. Bu durum nedeni ise Pegasus Hava Yolları’nın “low cost” yani “Düşük Maliyetli Havayolu” politikasından kaynaklanıyor. Pegasus, uçak içi ikramlar gibi bilet fiyatlarını yükseltecek maliyetlerden kaçınıp daha ucuz uçak bileti satmayı amaçlıyor. Haliyle bir çok yolcu “Pegasus uçaklarında su neden paralı?” sorusunu soruyor. Bu “low cost” yani “Düşük Maliyetli Havayolu” politikasından dolayı uçak içi ikramlar ücretli satılıyor. Şirket böylelikle uçaklarına daha az ikram ürünlerini yükleyip yakıt tasarrufu yapıyor. Binlerce uçuş için bunu düşündüğünüzde ciddi bir tasarrufun yapıldığını söylemek mümkün.

Pegasus uçak bileti satın al

Pegasus Bilet satın almak için Pegasus’un mobil uygulaması, internet sitesi, çağrı merkezi, üçün taraf siteler ve acenteleri kullanabilirsiniz. Pegasus’un internet sitesinin arama kısmına önce uçuşunuz “Tek Yön” mü yoksa “Gidiş-Dönüş” mü olacağınız belirtmeniz gerekiyor. Daha sonra uçuş tarihlerini girip uygun uçuşu seçmeniz gerekiyor.

Cumali Selvi

Pegasus Bilet Değişikliği ücretli mi?

Pegasus havayolu firmasından standart sınıflı bir uçak bileti satın aldığınızda uçuş değişikliğini uçuşa 2 saat ve 2 saatten fazla kaldığı zamanda gerçekleştirmek istediğinizde tarafınızdan 75 TL işlem bedeli talep edilmektedir. Uçuşunuza 2 saatten az bir süre kaldığında biletinizle ilgili hiçbir değişikliğe izin verilmeyip tarafınıza iade gerçekleştiremezsiniz. Biletinizi iptal ettirmek istediğinizde ise uçuşunuza 12 saat ve 12 saatten fazla bire süre kaldığı durumda 95 TL işlem bedeli talep edilmektedir. Uçuşunuza 12 saatten az bir süre kalan durumlarda tarafınıza herhangi bir iade gerçekleşmemektedir.

PEGASUS UCUZ UÇAK BİLETİ SATIN AL
thumbnail
2023 yılında ucuz uçak bileti nasıl alırız? Ucuz uçak bileti bulma tüyoları
Haberi görüntüle

 

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Pegasus iletişim bilgileri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir