NASA Başkanı’ndan UFO açıklaması: Evren çok büyük, yalnız olduğumuzu düşünmüyorum

featured

NASA Başkanı Nelson’dan yeni bir uzaylı ve UFO açıklaması geldi. Nelson, evrenin çok büyük olduğu belirtip, “Orada kesinlikle bir şeyler olduğunu düşünüyorum” dedi. Nelson ayrıca askeri radarlara yakalanan görüntülere ilişkin “Bir şey gördüklerini biliyoruz. Dünyada bu tür teknolojiye sahip bir düşmanın olmadığını umuyoruz” yorumunu yaptı.

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi’nin (NASA) Başkanı ve eski astronot Bill Nelson, dünya dışı yaşama ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nelson askeri radarlara takılan UFO görüntülerinin varlığını doğruladı. NASA Başkanı, “Ne olduklarını onlar da biz de bilmiyoruz. Gezegende bu tarz teknolojiye sahip bir rakibin olmadığını umuyoruz. Ama orada bir şey var” dedi.

Nelson, “Şahsi fikrim Evren çok büyük, başka evrenlerin de olabileceğine dair teoriler var. Bu durumda ben kim oluyorum da Dünya’nın yaşam barındıran tek gezegen olduğunu söylüyorum. Dünya gibi başka gezegenlerin bulunduğuna inanıyor muyum? Kesinlikle, çünkü Evren çok büyük” dedi.

78 yaşındaki Nelson, CNBC’den Shepard Smith’e verdiği demeçte, uzaylıların varlığının yüksek bir ihtimal taşıdığını söyleyerek, gerekçe olarak evrenin yaşını ve genişliğini gösterdi:

“EVREN ÇOK GENİŞ VE YAŞLI”

“13,5 milyar yıllık ve çok büyük bir evrene sahipseniz, bir Güneş’e ve bizimki gibi bir atmosfere sahip başka bir gezegen için başka bir şans var mı? Bu sorunun yanıtı benim için ‘evet’. Bu yüzden, uzaydan , akıllı bir yaşam olduğuna dair bir işaret alacağımızı düşünüyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
NASA Başkanı’ndan UFO açıklaması: Evren çok büyük, yalnız olduğumuzu düşünmüyorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir