1. Haberler
  2. Haberler
  3. Germania’nın iki uçağı Zonguldak’da

Germania’nın iki uçağı Zonguldak’da

featured

Dün Zonguldak Havalimanı’nda taksi yaparken sağ ana iniş takımı toprak alana çıkarak çamura saplanan Alman havayolu şirketi Germania’ya ait Airbus A319’un yapacağı sefer iptal edilmişti.

Bu sabah Germania Havayolları, Berlin’den Zonguldak’a yeni bir uçak yolladı. Boş olarak gelen uçak, yolcuları aldıktan sonra Düsseldorf’a uçacak.

Boş gelen uçakta ayrıca Germania Havayolları’na ait teknik ekibin de bulunduğu öğrenildi. Ekip Zonguldak’ta kalarak hasar tespit ve bakım işlemlerini gerçekleştirecek.

ALMANYA’YA UÇTU

Zonguldak’ta tekerleği toprağa saplanan D-ASTG tescilli A319’un ardından, bu sabah Berlin’den gelen D-ASTT tescilli A319, 139 yolcuyu Dusseldorf’a götürmek için havalimanına saat 11:00’de iniş yaptı. Uçak, yolcuları alarak Almanya’ya hareket etti

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir