AMAC Aerospace Türkiye, Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress ile bu kış sezonundan itibaren geçerli olmak üzere dört yıllık yeni bir bakım ve hizmet sözleşmesi imzaladı.
Şirket, 2024–2025 sezonunda SunExpress filosundaki 7 adet Boeing 737 uçağına yönelik önceki anlaşmasını başarıyla tamamlamıştı. Yeni sözleşmeyle iş birliği 2029 yılına kadar uzatıldı ve 2025–2026 dönemi için 7 adet B737-800 uçağının bakımı resmen onaylandı.
Bu uzun vadeli anlaşma, AMAC Aerospace Türkiye ile SunExpress arasındaki iş birliğinde önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor. Taraflar, yeni sözleşmenin daha yakın bir ortaklık ve sürdürülebilir büyüme için güçlü bir temel oluşturacağını belirtiyor.