Uçakta suyu parayla satanlara Southwest’ten güzel kapak!

featured

Uçaklarda ikramların az olmasından şikayet edenleri bile memnun edebilecek kampanyada, Southwest Havayolları, San Diego’ya giden yolcularına Nintendo Switch konsolu ve Super Mario Maker 2 hediye etti. Geçtiğimiz günlerde Southwest Havayolları ile San Diego’ya uçan yolculara, kek-meyve suyu ikilisinden çok daha öte bir sürpriz yapıldı. Yolcular, birer tane Nintendo Switch ve yakın zamanda çıkan Super Mario Maker 2 hediyesiyle karşılaştı.

İlk olarak Funimation’dan sosyal medya müdürü Nicholas Friedman’ın paylaştığı bilgilere göre yolculara bir bilet verildi. Nintendo ile birlikte gerçekleştirilen kampanyaya katılan şanslı kişiler, bu bileti vererek inişte oyunu ve konsolu alabildiler.

Nintendo, daha önce de Southwest ile birlikte kampanyalar yapmıştı. Geçmişte Wii U konsolları ve orijinal Super Mario Maker’i özel bir havayolu temalı bölümle birlikte hediye eden firma, o dönemde de büyük dikkat çekmişti.

Promosyon, zamanlama açısından oldukça iyi bir dönemde gerçekleştirildi. San Diego’da gerçekleştirilecek olan Comic Con yolcularını mutlu eden hediyeler, Nintendo’nun yeni yazılım ve donanımları tanıttığı bu dönemde büyük ilgi çekti. Yeni nesil Switch’in daha iyi batarya ömrü olacağı daha önce açıklanmıştı Ayrıca yeni Joy-Con renkleri de duyurulmuştu. Luigi’s Mansion 3 oyunu da geçtiğimiz günlerde bir çıkış tarihine kavuşmuştu. Bütün bu açıklamalar ve sansasyon, sadece el konsolu olarak tasarlanan Switch Lite’ın duyurulmasının ardından gerçekleşmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Uçakta suyu parayla satanlara Southwest’ten güzel kapak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir