Uçak bileti fiyatlarındaki artış seyahat severleri korkuttu!

Fransa'da, uçak bileti fiyatlarının artış trendi seyahat edenleri endişelendiriyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün Pazartesi günü yayınladığı verilere göre, ülkedeki uçak biletlerinin fiyatları Şubat ayında bir kez daha yükseldi.

featured

Fransa’da, uçak bileti fiyatlarının artış trendi seyahat edenleri endişelendiriyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün Pazartesi günü yayınladığı verilere göre, ülkedeki uçak biletlerinin fiyatları Şubat ayında bir kez daha yükseldi. Bu yükselişin arkasında ise artan enerji krizi etkili oluyor.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre, Ocak ayındaki yüzde 5’lik artıştan sonra, Şubat ve Mart aylarında tüm destinasyonlar genelinde yüzde 26,2’lik bir artış yaşandı. Orta mesafeli uçuşlarda ise bilet fiyatları geçen yıla kıyasla yüzde 13,1 oranında arttı.

Uzmanlara göre, fiyat artışlarının önümüzdeki haftalarda da devam etmesi bekleniyor. Avrupa’nın düşük maliyetli uçuşlarla tanınan havayolu şirketi Ryanair, 10 Euro’dan bilet satışı yapmayı sonlandırdığını duyurdu.

Enerji krizinin etkisiyle havayolu sektöründe yaşanan bu fiyat artışları, seyahat planları yapanları daha dikkatli olmaya yönlendiriyor. Uçak biletlerindeki yükseliş, gelecek seyahatlerin maliyetini etkileyebilir ve seyahat planları üzerinde düşündürücü bir etki yaratabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Uçak bileti fiyatlarındaki artış seyahat severleri korkuttu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir