1. Haberler
  2. Savunma Sanayi
  3. TUSAŞ’dan jet motorlu SİHA hamlesi

TUSAŞ’dan jet motorlu SİHA hamlesi

featured

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ” Bayraktar KIZILELMA’nın farklı modelleri gelecek. TUSAŞ’ın da jet motorlu SİHA’larını ve daha ileri modellerini göreceğiz.” dedi.

Öte yandan Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Siper Hava Savunma Sistemi Projesi’nin başarılı şekilde devam ettiğini ve yakında yeni bir test yapılacağını açıkladı. İsmail Demir, TEKNOFEST Azerbaycan’da Siper Hava Savunma Sistemi’ne yönelik yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulundu.

Siper Projesi’nde görev alan mühendislerin başarılı bir test sonrası yaşadığı sevinci sosyal medya hesabında paylaşan Demir, şöyle konuştu:

“Türkiye iddialı projeler ortaya koydukça ve bunları başardıkça ülkedeki birlik, beraberlik ve başarabiliyor ruhunu da ateşliyoruz. O ateşlenen ruhla beraber, gördüğünüz gençlerimizdeki heyecan, mutluluk, birlik ve beraberlik de sürekli gelişiyor. Ülkemizde lüzumsuz gündemlerle halkımızı, gençlerimizi meşgul etmek yerine, bir amaca, projeye kilitlersek nasıl bir birlik, heyecan, kardeşlik ruhu oluşturacağını göstermek amacıyla bu paylaşımı yaptım.

Bu tür projeler artıkça ki savunma sanayisi projelerinin çoğunda bunu görüyoruz, proje ekiplerimiz bütün güçleriyle ülkemizin mutluluğu, refahı, güvenliği için çalışıyorlar. Bu çalışmayı yapmaktan mutluluk ve gurur duyuyorlar.”

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TUSAŞ’dan jet motorlu SİHA hamlesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir