Turkish Cargo 2 Mart’ta İstanbul Havalimanı’nda

featured
Turkish Cargo’nun İstanbul'a gelen uçağı TC-LJP kuyruk tesciliyle göklerde olacak.
Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası unvanıyla 124 ülkeye hizmet sunan Turkish Cargo, 2 Mart 2019 tarihi itibarıyla kalitesini İstanbul Havalimanı’na da taşıyacak ve Atatürk Havalimanı ile birlikte operasyonlarını, her iki havalimanında da gerçekleştirecek.

4 MİLYON TON KARGO

Söz konusu tarih itibarıyla yolcu uçaklarının kargo kapasitesi kullanılarak gerçekleştirilen taşımalar, İstanbul Havalimanı’ndan icra edilecek. Turkish Cargo, filosunda yer alan kargo uçakları ile yapacağı taşımaları ise Atatürk Havalimanı’ndan düzenlemeye devam edecek. İstanbul Havalimanı’nda ilk aşamada 165 bin m² alanda operasyonlarını yürütecek olan Turkish Cargo, tüm fazlar tamamlandığında ise 4 milyon ton kargo elleçleme kapasitesine sahip olacak.

Mega Kargo Hub’ı hizmete geçene kadar İstanbul Havalimanı’ndaki kargo operasyonları, altyapı açısından tamamıyla yeterli olan geçici uydu tesisinde yürütülecek.

Küresel hava kargo markası, yeni havalimanındaki Mega Kargo Hub’ının faaliyete geçmesi ile birlikte tüm operasyonlarını, İstanbul Havalimanı’na taşıyacak.

Turkish Cargo, yapılan yatırımlar ve gelişen filosuyla hava kargo sektörünün en büyük beş markasından biri olma yolunda, hedeflerine emin adımlarla yürümektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Turkish Cargo 2 Mart’ta İstanbul Havalimanı’nda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir