1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. Türk Hava Yolları (THY) TGS ve TSS Çalışanlarına Erken Zam Müjdesi Verdi.. Ahmet Bolat’tan açıklama

Türk Hava Yolları (THY) TGS ve TSS Çalışanlarına Erken Zam Müjdesi Verdi.. Ahmet Bolat’tan açıklama

Türk Hava Yolları'nın iştirak şirketleri olan TGS ve TSS çalışanları için Temmuz ayında yapılması planlanan zamlar, Mayıs ayına çekildi.

featured
Ahmet Bolat

Türk Hava Yolları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, TGS ve TSS çalışanları için Temmuz’da planlanan zamların Mayıs ayına çekildiğini açıkladı. Çalışanlar bu aydan itibaren yüzde 30 zamlı maaş alacak ve erken zam kararından dolayı oldukça mutlu. İkramiyeler ise yıl sonunda verilecek.

Türk Hava Yolları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, iştirak şirketleri olan TGS ve TSS çalışanları için Temmuz ayında yapılması planlanan zamların, Mayıs ayına çekildiğini açıkladı.

Bu düzenleme ile birlikte, çalışanlar Mayıs ayından itibaren yüzde 30 oranında zamlı maaş alacaklar. Çalışanlar, erken zam kararından dolayı oldukça mutlu.

Ayrıca, tüm çalışanlar için yıl sonu ikramiyeleri de planlandığı gibi verilecek.

 

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, gazeteci Murat Herdem’in paylaşımını alıntıladı. Bolat şunları söyledi: “TGS, TSS ve DoCo için. Diğer şirketlerin yıl başında yaptığımız TİS sözleşmeleri kendi içlerinde tutarlı ve farklı temellere oturuyor. Sonraki iyileştirmeler ile de belli yerlere getirildi. O nedenle alt gelir grubundaki yaklaşık 40 bin çalışanımızı barındıran TGS, TSS ve DoCo şirketlerimiz için yıl başında yapılan zamdan sonra böyle bir düzeltme ile yıl sonuna kadar olan planlamamızı hayata geçirmiş olduk. Hayırlı olsun”

5
mutlu
Mutlu
8
komik
Komik
12
alk_
Alkış
5
_a_rm_
Şaşırmış
66
sinirli
Sinirli
Türk Hava Yolları (THY) TGS ve TSS Çalışanlarına Erken Zam Müjdesi Verdi.. Ahmet Bolat’tan açıklama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Başkanım kurban bayramı mesajı niye yazmiyun bu bayramda bizi sevindirici haber bekliyorduk

    Cevapla
  2. 29 Mayıs 2024, 17:54

    Hangi personel mutlu? 23 bin TL alıp 6 bin TL zam alan personel mi?! Böyle büyük bir firmada, bu maaşlara insan çalıştırıp bir de personel bu zam haberine seviniyor gibi haber yapmayın bari! 25-30 bin TL ikramiye dağıtmamak için 6 bin zam yapıp kurban kesme umutlarını hayale çevirdiniz! Yazıklar olsun .

    Cevapla
  3. Merhaba ben tss eski çalışanı. Ümit ahmed. Adımı saklicak diilim allahtan başkada kimseden korkmam… şu hayatta bi kızlarım birde Allahım var. Çok şükür.. neden eski çalışanı dedim. Çünkü gururuma yediremedim ve ayrıldım.. nedeni sebebini hala anlayamadığım bir şekilde unvanım alındı postabasiyken işçi 3 oldum. Bunu alanda aym müdürü ersin bey.. doğru düzgün bir açıklama bile yapılmadı. Allah büyüktür dedim işime devam etmeye çalıştım sonra birim değişti resmen dışlandım. Ya 7 yıldır burdayım her taşın altına elimi soktum olmayacak işleri olur yaptım pandemi demedim hergun çalıştım. Ve bunları evsizken yaptım. Karşılığı bu olmamalıydı.. şimdi önümüzdeki kısa zaman içinde hayatıma son vericem ikiz kızlarımın vebali bunlara sebep olanların boynuna…

    Cevapla