Türk Hava Yolları uçağı 16 saat sonra İstanbul’a geldi

featured

Türk Hava Yolları’nın İstanbul Tiflis seferini yapan TC-JIO tescilli Airbus A330 tipi uçağı talihsiz bir olay yaşadı. İstanbul Havalimanı’nda dün sabah 04.15’te TK386 sefer sayılı uçuşla havalanan THY uçağı Tiflis Uluslararası Havalimanı’na inişte teker patlattı. Yolcularının güvenli bir şekilde indirilmesinin ardından THY uçağı bakıma alındı.

TİFLİS’TE YEDEK PARÇA EKSİKLİĞİ

Tiflis Havalimanı’ndaki eksiklikleri nedeniyle uçak uzun bir süre bakımda kaldı. Havaarenamedya’nın aktardığına göre, bakımın ardından İstanbul için tekrar havalanan uçak yolcularıyla birlikte 16 saatlik bekleyişin ardından İstanbul’a 21.30’da teker koydu.  Uzun bir süre beklemek zorunda kalan yolcular alkışlarla duruma tepki gösterdi.

İSTANBUL’DAN GÖNDERİLEN PARÇALAR UYUMSUZ ÇIKTI

Bu arada uçağın meydanda parça değiştirmek için teknik malzeme eksikliği yaşadığından İstanbul’dan parça talep ettiği öğrenildi.
TK378 seferini yapan TC-JYL ile parça gönderildi fakat alet uyumsuz çıktı.

YOLCULARA YEMEK KUPONU DAĞITILDI

Yolcuların uzun süre beklemesi nedeniyle şirket yetkilileri yolculara yemek kuponu dağıttı. Sürenin uzayacağının anlaşılması sonrası yolcular otele gönderildi. TK382 seferini yapan TC-JVV ile uyumlu alet gönderilip değişim sağlandı. Parça değişimi sonrası akşam 19:30 sularında kalkan uçak, 21:30 dolaylarında İstanbul’a indi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Türk Hava Yolları uçağı 16 saat sonra İstanbul’a geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir