Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Boeing 777-300ER Tipi Uçaklar’ın İniş Takımları Bakımını Başarıyla Tamamladı

featured

Küresel uçak ve komponent bakım-onarım sektörünün önemli aktörlerinden biri olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., iniş takımları bakım-onarım kabiliyetlerine Boeing B777-300ER tipi uçakları ekledi ve bu kapsamda gerçekleştirdiği ilk bakımını başarı ile tamamladı. Boeing’in uzun menzilli yeni nesil uçak tiplerinden biri olan 777-300ER’in iniş takımı bakım operasyonunun tamamlanması ve kabiliyete alınması, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’yi iniş takımları bakım-onarım alanında dünyanın en yetkin hizmet sağlayıcılarından biri haline getiriyor.

Son yıllarda kazandığı uçak tip ve komponent kabiliyetleri ile sektördeki rekabet gücünü her geçen gün artıran ve hizmet portföyünü genişleten Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., diğer Boeing 777 tip uçakların iniş takımlarından farklı bir bakım prosedürüne sahip olan ve hava yolu operatörlerinin filolarında her geçen gün daha fazla yer verdiği bu uçak tipinin iniş takımlarını da kabiliyet listesine ekleyerek, sektördeki pazar payını artırma noktasında büyük bir adım attı.

THY Teknik Genel Müdürü Mikail Akbulut,

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Mikail Akbulut konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede; ‘’Toplamda 216 iniş takımının bakımını tamamladığımız 2021 yılında, bakım sayımızı bir önceki yıla oranla %40 artırdık. 2022 yılında bu rakamı yükseltmeyi ve iniş takımları bakım-onarım alanında sahip olduğumuz pazar payını daha da artırmayı hedefliyoruz. 777-300ER tipinin kabiliyete alınması ve bakım operasyonunun kusursuz bir şekilde tamamlanması, bu hedefimize ulaşmamızda ciddi önem arz etmektedir. Şirketimiz uçak bakım-onarım sektöründeki yüzyıla yaklaşan tecrübesini, havacılık bakım-onarım alt sektörlerine aktarmaya devam edecek ve müşterilerine sunduğu hizmet yelpazesini daha da genişletecek. Boeing 777-300ER tipi uçaklar üzerinde yapmış olduğumuz ilk iniş takımı bakımının ve bu hizmeti kendilerine zamanında teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreç içerisinde göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı tüm ekibimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Kapsamlı uçak ve komponent bakım-onarım kabiliyetleri sayesinde, son teknolojiyle donatılmış atölye ve hangarlarında müşterilerine yüksek kalitede hizmetler sunan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Airbus A319, A320, A321, A330 family, A340; Boeing 737 Next Generation ve 777-300ER tipi uçakların iniş takımlarına bakım-onarım ve revizyon hizmetleri sunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
sinirli
Sinirli
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Boeing 777-300ER Tipi Uçaklar’ın İniş Takımları Bakımını Başarıyla Tamamladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir