THY’den ‘Şimşek’ ailesi için yayımlanan taziye ilanına ilişkin açıklama

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, soyadı aynı olan 4 çalışanın ortak yakınının vefatının ardından kurum içine gönderilen taziye mesajı üzerinden yayılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Üstün, Biri yaklaşık 25, diğeri ise 15 yıldır THY için emek veren "Şimşek" ailelerinin de onların arasında yer aldığını bildirerek "Ne üzücü ki babalarının kaybıyla akan gözyaşları kurumadan başlatılan linç ile mücadele etmek zorunda kaldılar." ifadelerini kullandı.

featured

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, soyadı aynı olan 4 çalışanın ortak yakınının vefatının ardından kurum içine gönderilen taziye mesajı üzerinden yayılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Üstün, Biri yaklaşık 25, diğeri ise 15 yıldır THY için emek veren “Şimşek” ailelerinin de onların arasında yer aldığını bildirerek “Ne üzücü ki babalarının kaybıyla akan gözyaşları kurumadan başlatılan linç ile mücadele etmek zorunda kaldılar.” ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında, soyadı aynı olan 4 çalışanın ortak yakınının vefatının ardından kurum içine gönderilen taziye mesajı üzerinden yayılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

BİRİ YAKLAŞIK 25, DİĞERİ İSE 15 YILDIR THY İÇİN EMEK VERİYOR

Üstün, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 65 bin kişilik THY ailesinde çalışırken tanışarak yuva kuran pek çok kişinin bulunduğunu belirtti.

Biri yaklaşık 25, diğeri ise 15 yıldır THY için emek veren “Şimşek” ailelerinin de onların arasında yer aldığını bildiren Üstün, “Ne üzücü ki babalarının kaybıyla akan gözyaşları kurumadan başlatılan linç ile mücadele etmek zorunda kaldılar. Arkadaşlarımıza tekrar başsağlığı dilerken, tüm geçmişlerimizi de rahmetle yad ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

1
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
4
_a_rm_
Şaşırmış
2
sinirli
Sinirli
THY’den ‘Şimşek’ ailesi için yayımlanan taziye ilanına ilişkin açıklama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir