1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. THY’den Genç Yeteneklere Kariyer Vizyonu: THY Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

THY’den Genç Yeteneklere Kariyer Vizyonu: THY Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, Galatasaray Üniversitesi Ortaköy Kampüsü'nde düzenlenen etkinlikte üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

featured

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, Galatasaray Üniversitesi Ortaköy Kampüsü’nde düzenlenen etkinlikte üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. GSÜ Dijital Dönüşüm Kulübü tarafından organize edilen etkinlikte Çay, Türk Hava Yolları’nın kurum kültürü, gelecek vizyonu, dinamik çalışma ortamı ve sunduğu kariyer fırsatları hakkında bilgi verdi.

Genç yeteneklerle bir araya gelmenin önemine vurgu yapan Çay, etkinliğin organizasyon kalitesine de dikkat çekerek, “Son dönemde katıldığım en profesyonel organizasyonlardan biri oldu” ifadelerini kullandı. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen kulüp ekibine ve katılımcılara teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir