THY’den Brezilya, Birleşik Krallık, Danimarka ve Güney Afrika uçuşları hakkında bilgilendirme

featured

Brezilya, Birleşik Krallık, Danimarka ve Güney Afrika uçuşlarına katılacak yolcularımız, uçuş rotaları hakkında bilgilendirmelere aşağıdaki başlıklar üzerinden ulaşabilirler.

Brezilya, Birleşik Krallık/Danimarka/Güney Afrika’da son 10 gün içinde bulunmuş olup Türkiye varışlı uçuş gerçekleştirecek yolcularımız için:

Brezilya, Birleşik Krallık, Danimarka ve Güney Afrika çıkışlı Türkiye’ye varışlı yolcu gelişleri geçici bir süreyle durdurulmuştur. Bu durumdan etkilenen yolcularımız bilet değişikliği ve diğer talepleri için 0850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimiz, satış ofislerimiz veya biletin satın alındığı acentelerden işlem yapabilirler.

Bununla birlikte, bu dört ülke dışındaki ülkelerden Türkiye’ye gelen yolcularımızdan son 10 gün içerisinde Brezilya, Birleşik Krallık, Danimarka veya Güney Afrika’da bulunmuş olanlar, Türkiye resmi otoritelerince belirlenecek bir yerde 14 gün boyunca karantina altına alınacaklardır. Bu yolcularımıza karantina süresinin onuncu gününde yeniden PCR testi yapılacak olup test sonucunun negatif çıkması halinde karantina sonlandırılacaktır.

Son on gün içerisinde ismi geçen dört ülkede bulunmuş olup Türkiye’ye seyahat edecek olan 6 yaş ve üzeri tüm yolcularımızın, uçağa binmeden önce ilk uçuş saatine en fazla 72 saat kala numunesi alınmış negatif sonuçlu PCR testi sunmaları zorunludur.

Türkiye çıkışlı Brezilya/Birleşik Krallık/Danimarka/Güney Afrika varışlı uçacak yolcularımız için

Türkiye’den Brezilya, Birleşik Krallık, Danimarka veya Güney Afrika’ya seyahat edecek yolcularımız için yolcu kısıtlaması bulunmamakla birlikte, ilgili ülkelerin yolcu kabul kural ve koşullarını IATA tarafından sağlanan seyahat haberleri sayfasından veya Star Alliance tarafından sağlanan seyahat bilgilendirme sayfasından öğrenebilirsiniz.

Brezilya/Birleşik Krallık/Danimarka/Güney Afrika çıkışlı ve Türkiye aktarmalı olarak başka ülkelere uçacak yolcularımız için

Brezilya/Birleşik Krallık/Danimarka/Güney Afrika çıkışlı ve Türkiye aktarmalı olarak başka ülkelere uçuş yapacak yolcularımızın, Türkiye regülasyonları gereği PCR testi sunmasına gerek olmayıp PCR testi gerekliliği, yaş sınırı ve süre yönlendirmeleri bakımından varış ülkesi kurallarını dikkate almaları gerekmektedir.

Saygılarımızla

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
THY’den Brezilya, Birleşik Krallık, Danimarka ve Güney Afrika uçuşları hakkında bilgilendirme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir