THY’den 19 Mayıs’a özel indirim… Öğrencilere yüzde 50 indirim.. THY öğrenci indirimi nasıl yapılır?

Türk Hava Yolları (THY), tarafından yapılan açıklamada 1 Haziran ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasındaki yurt içi uçuşları için 19 Mayıs'ta bilet alacak öğrencilere yüzde 50 indirim yapılacağı açıklandı.

featured

Türk Hava Yolları (THY), tarafından yapılan açıklamada 1 Haziran ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasındaki yurt içi uçuşları için 19 Mayıs’ta bilet alacak öğrencilere yüzde 50 indirim yapılacağı açıklandı.

THY’nin sosyal medya hesaplarından kampanyayla ilgili yapılan paylaşımda, “THY ayrıcalıklarıyla öğrenciler biletlerini 19 Mayıs’ta alıyor, 1 Haziran-31 Aralık 2023 tarihlerinde yurt içine yüzde 50 indirimli uçuyor.” ifadeleri kullanıldı.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgiler, THY’nin internet sitesinde yer alıyor.

THY öğrenci indirimi nasıl yapılır?

 

THY tarafından yapılan duyuruda; 10 Nisan 2023 tarihine kadar yapılacak olan iç hat uçuşlarında net bilet ücreti üzerinden yüzde 50 indirim yapılacağı açıklandı.

Öğrencilerimizin her anlarında yanlarındayız. Yeni keşiflere, sevdiklerinize ve okulunuza hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşın diye, Türk Hava Yolları ayrıcalıklarını ihtiyaçlarınıza göre özelleştirdik. Miles&Smiles üyesi olarak eşsiz fırsatlar sunan öğrenci uçak bileti avantajlarıyla keyifli bir yolculuğun tadını çıkarıp, keşfetmenin ve öğrenmenin sınırlarını genişletebilirsiniz. Online kaydınızı gerçekleştirin ve hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşlarında fırsatları yakalayın!
İndirim avantajları: İç hatlarda 10 Nisan 2023’e kadar %50, sonrasında %20; dış hatlarda %10’a varan indirim ve yurt dışı tek yön uçuşlarda özel fiyatlar
Bagaj avantajları: Uluslararası uçuşlarda 40 kg bagaj hakkı (Parça konsepti uygulanan parkurlarda 2×23 kg), yurt içi uçuşlarda ise avantajlı ekstra bagaj ücretleri
Ücretsiz değişiklik: Uluslararası uçuşlarda bir defaya mahsus olmak üzere ücretsiz bilet değişikliği hakkı (Bilet sınıfı farkından kaynaklanan ekstra ücretler tahsil edilecektir.)
Ekstra Mil kazanımı: 2022 sonuna kadar tüm uçuşlardan kazanılacak %25 daha fazla Mil
Hoş geldin Mili: Yeni üyeliklere fazladan 1000, toplamda 2000 Hoş geldin Mili
THY indirim için tıklayınız
1
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
1
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
THY’den 19 Mayıs’a özel indirim… Öğrencilere yüzde 50 indirim.. THY öğrenci indirimi nasıl yapılır?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir