1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, TGS yönetim kurulu başkanlığı görevini devretti

THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, TGS yönetim kurulu başkanlığı görevini devretti

featured

THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, TGS yönetim kurulu başkanlığı görevini devretti.

“Kıymetli TGS dostları, son yapılan iyileştirmenin şirkete getirdiği ekstra yükü biraz hesap kitapla herkes tahmin edebilir. Bu ay maaşlarınızdaki farkı önce 1.7 ile çarparsanız (bazılarınıza belki de küçük gelen) bu ilave gelirin şirkete maliyetini bulursunuz. Sonrada bunu 2.66 ile çarparsanız iki ay öne çekmenin toplam maliyetini bulursunuz. Sonrada bunu yaklaşık 40 bin ile çarparsanız (3 şirkette bulunan toplam çalışanımız) yapılan bu iyileştirmenin toplam bütçeye getirdiği farkı bulursunuz.

Böyle bir bütçe malumunuz olduğun üzere doğrudan THY tarafından sağlanmakta çünkü bu 3 şirketimiz de maliyet artı kar olarak çalışmaktalar. O nedenle son 2-3 haftadır bu parayı bulmakla uğraştık. Bugün piknikte biraz bahsettiğim 2024 yılı finansallarına koymamız gereken 1 milyar usd artı değerin bir kısmı maliyetleri azaltmaktan geliyordu. O nedenle 3 şirketimize konan bu extra parayı ilave gelir arttırıcı projelerle çıkarmamız gerekiyor.

Biraz detaylı oldu ama bunu bilerek yaptım. Resimde görüldüğü üzere bugün son defa bir TGS kararı imzaladım. İşte yukarıda detaylarını anlattığım bu iyileştirme kararının imzasıydı. 1 Haziran’dan itibaren TGS Yönetim Kurulu Başkanlığını Mehmet Akif Konar’a devrediyorum. Kendisini uzun yıllar bitişik ofislerde Genel Müdür Yardımcıları olarak Türk Hava Yollarına hizmet ederken tanıdım. Gönül rahatlığıyla bu vazifeyi ona tevdi ediyorum, emin ellerdesiniz!”

1
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
3
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, TGS yönetim kurulu başkanlığı görevini devretti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 30 Mayıs 2024, 09:08

    Mehmet Akif KONAR gibi bir başkan bulmak zordur TGS şirketine ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun genel müdür yardımcımıza başkanlık görevinde başarılar dilerim.

    Cevapla