THY yetenekli part-time çalışma arkadaşları arıyor!

Türk Hava Yolları Lisans 3. sınıf öğrencileri için kariyerlerini uçuşa geçirecek fırsatlar Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) Programını başlattı.

featured

Türk Hava Yolları Lisans 3. sınıf öğrencileri için kariyerlerini uçuşa geçirecek fırsatlar Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) Programını başlattı.

Son başvuru tarihi: 8 Mayıs 2022

Take-Off 101 (Anadolu Part-Time)

Büyük ailemizin bir parçası olacak yetenekli part-time çalışma arkadaşları arıyoruz! Siz de bir dünya markası olan Türk Hava Yolları ailesinin hem değerli bir parçası olabilir hem de kendinizi geliştirmek için sayısız imkânlardan faydalanabilirsiniz.
Take-Off 101 (Anadolu Part-Time), lisans 3. sınıf öğrencisi iken değerlendirme süreçlerine katılan ve süreçleri başarıyla tamamlayan öğrencilere Anadolu İstasyonlarımızda part-time çalışma fırsatı sunan bir yetenek programıdır.
Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) Programı ile dünyada en fazla uluslararası noktaya uçan havayolu firması olan Türk Hava Yollarında kariyerine başlamak yeteneğinizi bir adım daha öne çıkaracaktır.

Başvuru Şartları

Yetenekli part-time çalışma arkadaşlarımız, sahip olduğu iletişim-planlama becerisi, ekip bilinci, çözüm odaklı yaklaşımı ve inisiyatif alabilme yeteneği sayesinde Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) ile kariyerine zirvede başlama imkânı bulacaktır. Siz de aşağıdaki şartları taşıdığınızı düşünüyorsanız, başvurunuzu heyecanla bekliyoruz!

•T.C. vatandaşı olmak,
•Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak,
•01.01.1996 ve sonrasında doğmuş olmak,
•En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3.sınıf öğrencisi olmak ve olduğunu belgeleyebilmek,
•Vardiyalı çalışma düzeninde başvurmuş olduğunuz ofisimizde haftanın en az 2 günü tam zamanlı olmak üzere haftada en fazla 30 saat çalışabilmek,
•İyi derecede İngilizce bilmek (THY AO tarafından yapılacak olan İngilizce sınavında başarılı olmak).

Başvuru Şekli ve Değerlendirme Süreçleri

Değerlendirme süreçleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.
•Başvurular, kurumsal web sitemiz üzerinden 08.05.2022 Pazar günü 23:55’e kadar alınacaktır.
•Çalışma yerleri: Adıyaman, Ankara, Antalya, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Elâzığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkâri, Hatay, Iğdır, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Mardin, Muş, Ordu-Giresun, Siirt, Sivas, Şırnak, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van, Zonguldak.
•Görev tanımı ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın.
•Başvuru esnasında yalnızca ‘’tek çalışma yeri” tercih hakkınız bulunmaktadır. Başvurular, öğrencisi olduğunuz okulun ve ikametinizin bulunduğu şehir uyumu gözetilerek değerlendirilmektedir.
•Yukarıdaki şartları taşıyan adaylarımız sürece devam edebilecektir. Bu nedenle sınıf şartını sağladığınızı belgeleyebilmek için, “Eğitim Bilgilerim” kısmında “Lisans” sekmesinde yer alan “Dosya Seç” butonundan E-Devlet üzerinden alacağınız güncel tarihli “Öğrenci Belgesi”ni yükleyebilirsiniz.

Başvuru için tıklayınız

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
THY yetenekli part-time çalışma arkadaşları arıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. THY’nin çalışan seçerken sunduğu kriterlere hayranım 🙂

    Cevapla