THY Teknik A.Ş. ‘Uçak Bakım Teknisyeni’ arıyor

THY Teknik A.Ş. 'Uçak Bakım Teknisyeni' arıyor

Türk Hava Yolları’nın MRO şikreti (Maintenance, Repair and Overhaul) THY Teknik A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere “Uçak Bakım Teknisyeni” arıyor.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. bakım personeli alım ilanı yayınladı. Kariyer sitesi üzerinden ilan yayınlayan THY Teknik, uçak bakım teknisyenleri için aranan kriterleri de belirledi.

İlanda 01 Ocak 1990 ve sonrasında doğanların iş başvurularının kabul edileceği belirtilirken, “İşbaşı Eğitim Programı boyunca personel adaylarına günlük 77,70 TL (öğrenciliği devam edenler için 58,27 TL) ödenmesi, İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primi, Genel Sağlık Sigortası primi İŞKUR tarafından yapılacaktır” denildi.

Son başvuru tarihinin ise 13 Mayıs 2019 olduğu açıklandı.

İşte THY Teknik A.Ş. tarafından yayınlanan o ilan:

Turkish Technic, Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıdır. Dünyanın ileri gelen havacılık servis tedarikçilerinden olan marka, müşterilerine 8.500 kişilik uzman ekibiyle; kaliteli ve kapsamlı bakım, onarım, modifikasyon ve rekonfigürasyon hizmetleri sunmaktadır.

İstanbul, Ankara ve Aydın’da bakım hangarları bulunan Turkish Technic, operasyonlarını İstanbul’da İstanbul Havalimanı, Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı tesisleri olmak üzere iki kıtada yürütmekte; mühendislik ve bakım faaliyetlerinin yanı sıra komponent bakım-yedek desteği, dizayn, sertifikasyon ve üretim alanlarında birçok uluslararası havayolu şirketine hizmet vermektedir.

Bu ilan kapsamında Turkish Technic Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin Uçak Gövde-Motor Bakım, Uçak Elektrik-Elektronik bölümlerinden mezun adaylar için İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile 3 ay süreli İşbaşı Eğitim Programı (İEP) düzenleyecek ve eğitimi başarıyla tamamlayan adayların istihdamını 3 ay sonunda gerçekleştirecektir.

İşbaşı Eğitim Programı boyunca personel adaylarına günlük 77,70 TL (öğrenciliği devam edenler için 58,27 TL) ödenmesi, İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primi, Genel Sağlık Sigortası primi İŞKUR tarafından yapılacaktır. İEP başlangıç tarihi Temmuz ayı içerisinde planlanmaktadır.

Genel Kriterler

• T.C. vatandaşı olmak

• Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak

• 01.01.1990 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak

• Erkek adaylar için; askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya tercihen en az 1 yıl tecilli olmak

• Daha önce THY A.O. veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak,

• Herhangi bir sağlık problemi bulunmamak (İşitme kaybı, renk körlüğü, iki göz arası 4 Dioptriden fazla göz bozukluğu, BMI dengesizliği vb. ağır veya ince işçilik gerektiren işlere engel teşkil edebilecek rahatsızlıklar)

• İşbaşı Eğitim Programı süresince İstanbul’da ikameti ve eğitime kesintisiz devamı kabul etmek

• CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) kriterlerine göre en az A2 Seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmak

• Üniversitelerin Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakülteleri’nin aşağıdaki bölümlerinden lisans derecesinde mezun veya İEP başlangıç tarihinde mezuniyet belgesi ibraz edebilecek.

* Uçak Gövde-Motor Bakım

* Uçak Elektrik-Elektronik

Aranan Nitelikler

• Vardiyalı düzende çalışabilmek

• Birden fazla işi üstlenebilmek, pratik ve sonuç odaklı olmak

• Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli olmak

• Takım çalışmasına yatkın olmak

Sosyal İmkanlar:

• Turkish Technic çalışanlarına önemli sosyal olanaklar sağlar. Geniş bir bölgeye yayılmış servis ağı, yemek, özel sağlık sigortası, aile için sunulan özel sağlık sigortası indirimleri, doğum, emzirme, ölüm, evlenme yardımları, kadın çalışanlar için kreş imkanı ya da yardımı, indirimli yurt içi/yurt dışı uçuş imkanları, vize kolaylığı, tüm dünyada anlaşmalı konaklama olanakları söz konusu sosyal olanaklar arasında yer alır.

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

• İlan başvuru tarihleri: 02.05.2019 – 13.05.2019

• Yazılı sınav tarihi: 18.05.2019

• İlan kriterlerini sağlayan adaylar, İngilizce ve Genel Yetenek sınavına davet edilecektir.  

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
THY Teknik A.Ş. ‘Uçak Bakım Teknisyeni’ arıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir