Ahmet Olmuştur, İstanbul Havalimanı iç hat özel yolcu salonlarında yapılan yenileme çalışmalarıyla kapasite ve hizmet alanlarının yaklaşık iki katına çıkarıldığını açıkladı.
Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve CEO’su Ahmet Olmuştur, İstanbul Havalimanı’ndaki iç hat özel yolcu salonlarında gerçekleştirilen yenileme çalışmalarına ilişkin açıklamada bulundu.
Olmuştur, yolculardan gelen geri bildirimlerin dikkate alındığını belirterek hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Lounge alanı iki katına çıktı
İstanbul Havalimanı’nda bulunan İç Hat Özel Yolcu Salonları’nda yapılan yenilemelerle kapasite ve kullanım imkanlarının yaklaşık iki katına çıkarıldığı bildirildi.
Business ve Elite Plus yolcularına hizmet veren “Business İç Hat Özel Yolcu Salonu”nda:
- süs havuzlu açık hava terası
- geniş bekleme alanı
- anlık sıcak servis konseptiyle tost ikramı
- bireysel çalışma odaları
- dinlenme amaçlı uzanma koltukları
gibi yeni hizmetlerin sunulduğu açıklandı.
Aynı anda 400’den fazla yolcuya hizmet
Yaklaşık 1.700 metrekare oturma alanına sahip salonun aynı anda 400’den fazla yolcuya hizmet verebildiği belirtildi.
Ahmet Olmuştur, uçuş öncesi deneyimi daha konforlu ve ayrıcalıklı hale getirmeyi amaçlayan çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak projede emeği geçen personele teşekkür etti.