THY Çalışanından Depremde Alkışlanacak Hareket!

featured

İstanbul’da geçtiğimiz Perşembe günü meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem esnasında yolcuyu korumaya alan THY çalışanının görüntüsü sosyal medyada gündeme oturdu. Silivri açıklarında yaşanan 5.8 büyüklüğündeki zelzelenin kuvveti neredeyse tüm İstanbul’da hissedildi. Büyük panik ve korkunun yaşandığı İstanbul’da, yeni havalimanında güvenlik kamerasına yansıyan o görüntü sosyal medyada gündeme oturdu.

13.59 saatinde gerçekleşen deprem esnasında Türk Hava Yolları Memuru’nun bir yolcuyu güvenli konuma çekmesi takdirle karşılandı.

BİLAL EKŞİ DE PAYLAŞTI

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi de THY’nin kahraman çalışanını kendi sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile tebrik etti. “Yolcumuz her zaman bize emanet! Deprem  anında yolcumuzu korumaya alan yolcu hizmet memurumuzu tebrik ediyorum. Buna Anadolu insanı derler.. Yüreğinize sağlık” açıklamasını yapan Ekşi, görüntüleri ise kendi sosyal medya hesaplarından paylaşmayı da ihmal etmedi. Paylaşılan video kısa süre içerisinde binlerce kez izlenirken yüzlerce de yorum yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
THY Çalışanından Depremde Alkışlanacak Hareket!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir