THY’den iki müjde birden.. Ahmet Bolat kararı verdi.. Ced bilet hakkı tüm THY çalışanlarını kapsayacak

Türk Hava Yolları'nda önemli bir gelişme yaşandı. Yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) personelleri uzun yıllardır beklediği pass bilet hakkına kavuştu. Ced bilet hakkı tüm THY çalışanlarını kapsayacak.

featured
Ahmet Bolat

Türk Hava Yolları’nda önemli bir gelişme yaşandı. Yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) personelleri uzun yıllardır beklediği pass bilet hakkına kavuştu.

Personeller bundan böyle aileleriyle birlikte ced bilet uygulamasından yararlanabilecek.

THY’den peş peşe müjdeler

Ced bilet hakkı THY’ye bağlı tüm şirketlerin çalışanları için artık geçerli olacak. Müjdeli haberi Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat tarafından verildiği öğrenildi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat

THY’nin başına geçmesiyle birlikte önemli atılımlara imza atan Bolat, kısa sürede personelin gönlünü fethetti. Bolat’ın çalışmalarında liyakati öne plana alması ve personel odaklı kararlar alması şirket çalışanlarını sevindirdi.

Bolat daha önce THY Teknik A.Ş. çalışanları, TGS çalışanları ve taşeron çalışanlar için prim ve ikramiye müjdeleri vermişti.

THY’nin internet sitesinde Ced Bilet’le ilgili şu bilgiler yer alıyor:

Türk Hava Yolları ailemizin bireyleri çalışma sürelerine bağlı olarak; Pass, Zed ve Ced biletleriyle seyahatlerinde, özel indirim haklarına sahip oluyor. Pass bilet, kurumumuzda bir yılını dolduran çalışanlarımıza eşleri ve çocuklarıyla birlikte Türk Hava Yolları ile ücretsiz veya indirimli seyahat edebilme hakkı veriyor. Zed bilet, yine bir yılını dolduran çalışanlarımıza, sadece vergileri ödeyerek eşleri ve çocuklarıyla birlikte anlaşmalı hava yolu firmalarıyla seyahat edebilme imkanı tanıyor. Ced bilet ise 3 ayını dolduran tüm çalışanlarımıza Türk Hava Yolları uçuşlarında, eşleri ve çocuklarıyla birlikte özel indirimle seyahat edebilme hakkı sunuyor.

14
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
15
_a_rm_
Şaşırmış
25
sinirli
Sinirli
THY’den iki müjde birden.. Ahmet Bolat kararı verdi.. Ced bilet hakkı tüm THY çalışanlarını kapsayacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. tgsde alımlar ne durumda acaba bilgisi olan var mı? Ocak ayında mülakatlar yapılmıştı ama genel müdür değiştiği için alımlar durduruldu denilmişti sadece iga için alım yapıldı sanırım.

    Cevapla
  2. 21 Mayıs 2022, 01:00

    Saf taşeron çalışanları olarak kıdem tazminatlarımızın verilmesini bekliyoruz.
    Çoğumuzun borçları var,evlilik düşünüp evlenemeyen insanlar var. Biz kadrolu değiliz ki emekli ikramiyesini bekliyelim.
    Adı üstünde Taşeron şirket çalışanıyız.
    Her sene uzatıp uzatıp devam ettiriyorlar.
    Artık kıdem tazminatlarımızı yatırın. Herkes ekonomik olarak rahatlasın lütfen.
    Rahatlasın ki işimize daha konsantre bir şekilde çalışalım.
    Sn Ahmet Bolat beyden Allah razı olsun. Geldiği ilk günden bu yana çok güzel süreçleri yaşattı çalışanlarına. Daha da güzel süreçlere hep beraber ulaşmak dileğiyle..

  3. 21 Mayıs 2022, 14:53

    İyi ki Pegasus var. THY ateş pahası. Biletler son derece pahalı. Kendi personelini bedava gezdirip acısını halktan çıkarıyor. Fiyatlar uçuk.

    Cevapla
  4. 26 Mayıs 2022, 20:56

    Çok teşekkür ederiz Sayın Bolat. Pas bilet için Tgs personeline yapılan büyük bir haksızlığı giderdiniz . Gerçek adalet böyle olur.Sagolun varolun.

    Cevapla
  5. 4 Eylül 2022, 19:32

    4 ay oldu hiçbir gelişme yok. Tgs personeline ced bilet hakkı unutuldumu ?

    Cevapla