1. Haberler
  2. Gündem
  3. TGS büyük taşınmaya hazır

TGS büyük taşınmaya hazır

featured
Türkiye’nin lider yer hizmetleri kuruluşu Turkish Ground Services’ın (TGS) yöneticileri, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan İstanbul Havalimanı’na büyük taşınma öncesinde bir araya geldi.

Büyük göç öncesi genel değerlendirmenin yapıldığı toplantıya Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, TGS Genel Müdürü S. Nurzat Erkal, Türk Hava Yolları Genel Müdür (İnsan Kaynakları) Yardımcısı Abdülkerim Çay, İGA Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Büyükkaytan’ın yanı sıra operasyonda görev yapan tüm TGS yöneticileri katıldı.

İstanbul Radisson Blu Conference & Airport Hotel’de 20 Mart’ta düzenlenen “Güçlü Takım, Büyük Hedefler” başlıklı toplantıda tarihi taşınma süreciyle ilgili detayları paylaşan TGS Genel Müdürü S. Nurzat Erkal, TGS yöneticilerinin uzun zamandır bu sürece odaklandığını, şirket olarak motivasyonlarının en üst seviyede olduğunu söyledi.

Erkal, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaparken ‘Zafer Anıtı’ olarak adlandırdığı yeni yuvamızda ciddiyetle ve disiplin içinde işimize yoğunlaşırken, yolcularımıza en üst seviyede hizmeti güler yüzle vermemiz gerekiyor.

Biz TGS ailesi olarak, İstanbul Havalimanı’na taşınma sürecinde ve sonrasında operasyonların en iyi şekilde devam etmesi için ciddi bir motivasyona sahibiz‘ dedi.

İlker Aycı: “TGS’den memnun olan yolcu THY’den de memnun demektir”
TGS yöneticileriyle bir araya geldiği toplantıda düşüncelerini dile getiren Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ise yolcuların havalimanına girdiği ilk andan, valizini alıp çıktığı son ana dek TGS’nin çok büyük sorumluluklar üstlendiğinin altını çizerek, “Yolcu TGS’den memnun ise Türk Hava Yolları’ndan memnun olmuş demektir.” sözleriyle TGS’nin önemini vurguladı.
0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TGS büyük taşınmaya hazır
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir