1. Haberler
  2. Haberler
  3. SWISS yolcuların bagajını almadan uçtu: Neye uğradıklarını şaşırdılar

SWISS yolcuların bagajını almadan uçtu: Neye uğradıklarını şaşırdılar

Zürih'ten Bilbao'ya giden bir İsviçre Havayolları uçağındaki yolcular, cumartesi günü İspanya'ya indiklerinde bagajlarının gelmediğini fark ederek hoş olmayan bir sürprizle karşılaştı.

featured

Zürih’ten Bilbao’ya giden bir İsviçre Havayolları uçağındaki yolcular, cumartesi günü İspanya’ya indiklerinde bagajlarının gelmediğini fark ederek hoş olmayan bir sürprizle karşılaştı.

Blick gazetesinin haberine göre, yolcular bagajlarının gelmediğini öğrenmeden önce, bavullarını almak için iki saatten fazla konveyör bandının önünde bekledi.

İsviçre Havayolları sözcüsü Kavin Ampalam, Edelweiss Air hesabına işletilen uçağın 111 yolcuyla havalandığını, bagajlarının uçağa yüklenmediğini söyledi.

Ampalam, bagajların yüklenmemesini “Yer personeli sıkıntısı vardı” diyerek açıklamaya çalıştı. Sözcü, bagajların yüklenebilmesi için uçağın bekletildiğini, ancak bir saatten fazla bir süre sonra “durumun hâlâ değişmediğini ve operasyonel nedenlerle Bilbao uçuşunun bagajsız yapılmasına karar verildiğini” söyledi.

Yolcular bagajların bırakıldığı konusunda önceden bilgilendirilmedi.

Ampalam, uçağın bagajları almadan havalanmasının da Bilbao’daki diğer yolcuları alma ve havaalanının gece kapanmadan önce uçağı Zürih’e geri getirme ihtiyacından kaynaklandığını belirtti. Sözcü, “Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı üzgünüz” dedi.

Blick’in aktardığına göre, yolcular, pilotun Zürih’ten gecikmeli kalkış için özür dilediğini, “kalifiye personel eksikliğinden” söz ettiğini, ancak bagajlarını bırakma kararından bahsetmediğini söyledi.

Yolcular, Bilbao’da hiçbir İsviçreli personelin bulunmadığını ve İspanyol havayolu şirketi Iberia personelinin uçağın bagajsız indiğini kendilerine bildirmeden önce bagajlarını almak için iki saatten fazla beklediklerini söylediler. Yolcular, “tatilimiz mahvoldu” diye yakındılar.

SWISS sözcüsü, yolcuların bagajlarını Zürih’te bırakma kararı konusunda bilgilendirilmediklerini teyit edemeyeceğini söyledi ve “Tam olarak ne olduğunu bulmak için hâlâ durumu anlamaya çalışıyoruz. Böyle bir şey olmamalıydı” dedi. (HaberHüriyeti)

0
mutlu
Mutlu
2
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SWISS yolcuların bagajını almadan uçtu: Neye uğradıklarını şaşırdılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Biz bunu sezonda Antalya’da hep yaşıyoruz ????????

    Cevapla