SunExpress dünyanın 5. En İyi Tatil Havayolu Seçildi

featured

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından bu yıl Paris Air Show’da düzenlenen 2019 World Airline ödül töreninde ‘Dünyanın En İyi 5. Tatil Havayolu’ ve ‘Türkiye’nin En İyi Tatil Havayolu’ seçildi.

Havacılık konusunda uzmanlaşmış piyasa araştırma enstitüsü Skytrax tarafından yapılan araştırmaya dünya çapında 100’den fazla ülkeden 20 milyonun üzerinde yolcu katıldı. ‘Yolcunun Seçimi’ olarak da adlandırılan Skytrax’in ‘en iyi tatil havayolu’ kategorisinde dünya sıralamasında geçen yıl da beşinciliği kazanan SunExpress, bu yıl da sıralamadaki yerini koruyarak hem ‘Dünyanın En İyi 5. Tatil Havayolu’ ve ‘Türkiye’nin En İyi Tatil Havayolu’ seçildi.

Anket, havacılık konusunda uzmanlaşmış piyasa araştırma enstitüsü Skytrax tarafından gerçekleştirildi. Bu kapsamda kabin içi servisler ve havalimanlarındaki havayolu hizmetleri değerlendirildi. Skytrax 1999 yılından bu yana her yıl bu anketi düzenlemeye devam etmektedir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SunExpress dünyanın 5. En İyi Tatil Havayolu Seçildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir