Scoot uçuşunda korkulu anlar… Powerbank patladı, 2 yolcu yaralandı

Taipei Taoyuan Havalimanı’ndan Singapur Changi Havalimanı’na giden TR 993 sefer sayılı Scoot uçuşunda yolculardan birinin powerbank’i (taşınabilir şarj) patlayınca 2 yolcu hafif şekilde yaralandı

YouTube video

Taipei Taoyuan Havalimanı’ndan Singapur Changi Havalimanı’na giden TR 993 sefer sayılı Scoot uçuşunda yolculardan birinin powerbank’i (taşınabilir şarj) patlayınca 2 yolcu hafif şekilde yaralandı. Son dönemde uçak içinde powerbank patlama olayları gündeme oturdu.

Geçtiğimiz günlerde Rus Ural havayollarının Moskova-Kaliningrad seferini yapan A321 model uçakta bir yolcunun powerbank’i yangın çıkarmıştı. Şimdi ise aynı hadise Scoot uçuşunda meydana geldi. Olay dün Scoot havayollarının Taipei Taoyuan Havalimanı’ndan kalkışı sırasında gerçekleşti.

2 yolcu parmaklarından hafif şekilde yaralandı

Uçak taksi yaptığı sırada powerbank patlayınca 2 yolcu parmaklarından hafif şekilde yaralandı. Ekipler uçakta yangın çıkma ihtimaline karşı itfaiye çağırdı ve olaya müdahale edildi. Yolcular güvenli bir şekilde tahliye edildikten sonra yaralanan 2 yolcunun tedavileri havalimanında yapıldı.

Yolcularımızdan özür dileriz

Havayolu konuyla ilgili, “Yolcularımızdan özür dileriz. Müşterilerimizin ve mürettebatımızın güvenliği bizim önceliğimizdir. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Uçuşu yeniden planlıyoruz ve etkilenen yolculara konaklama ve yemek sağlayacağız” açıklamasında bulundu. (Haber Aero)

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Scoot uçuşunda korkulu anlar… Powerbank patladı, 2 yolcu yaralandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Slm anlamıyorum da bu kötü olayları neden hep boeing ucaklarını da gösteriyor sunuz

    Cevapla