Qatar Airways ve Virgin Australia’dan stratejik işbirliği

featured

Qatar Airways ile Avustralya’nın en sevilen taşıyıcısı Virgin Australia, her iki havayolunun ağlarını, dinlenme salonlarını ve üyelik programlarını önemli ölçüde genişletecek yeni bir stratejik ortaklığı duyurdu.

Yıl ortasında başlayacak olan ortaklık, Qatar Airways’in Avustralya ağ geçitleri ve Melbourne, Sidney dahil olmak üzere önemli Virgin Australia merkezleri arasında uygun aktarma seçenekleriyle, Avustralya ve Qatar Airways’in küresel ağı arasında seyahat ederken yolculara daha fazla erişim, benzersiz müşteri deneyimi ve benzersiz avantajlar sağlayacak. Brisbane, Adelaide ve Perth ile yapılan anlaşmalar, Avustralya için kritik bir ticaret ve turizm artışı sağlarken, her iki havayolunun müşterileri için yeni bir seyahat fırsatları dünyası sunacak.

Ortaklık anlaşması, Qatar Airways’in önemli bir varlık gösterdiği Dubai’deki Arabian Travel Market’in başlangıcında duyuruldu.

Qatar Airways şu anda Melbourne, Sidney, Brisbane ve Perth’e günlük uçuşların yanı sıra Adelaide’ye Auckland, Yeni Zelanda’ya devam eden haftalık üç uçuş gerçekleştiriyor. Yeni kod paylaşımı anlaşması sayesinde, Qatar Airways yolcuları, Virgin Australia’nın geniş iç hat ağındaki Cairns, Gold Coast, Alice Springs ve Broome dahil olmak üzere Avustralya’nın önemli turistik destinasyonları da dahil 35 varış noktasına tek bir rezervasyonla sorunsuz bir şekilde seyahat edebilecek. Qatar Airways yolcuları ayrıca Virgin Australia’nın Fiji ve Queenstown, Yeni Zelanda dahil olmak üzere yakın zamanda yeniden faaliyete geçen kısa mesafeli uluslararası pazarlarına da erişebilecek. Benzer şekilde, Virgin Australia müşterileri ve havayolunun ödüllü Velocity Frequent Flyer üyeleri, Virgin Australia misafirleri için, Qatar Airways’in geniş ağına erişim, çok çeşitli destinasyonlara tek noktadan bağlantı ve Virgin Australia web sitesi aracılığıyla Qatar Airways uçuş rezervasyonu yapma olanağı sağlar. Qatar Airways, Avrupa’da 54 şehre haftada 600’den fazla uçuşla hizmet veriyor ve Virgin Australia müşterileri için çok çeşitli yeni seçenekler sunuyor. Aynı şekilde, Qatar Airways yolcuları, www.qatarairways.com üzerinden Virgin Australia ağına uçuş rezervasyonu yapabilir.

Stratejik ortaklık, Qatar Airways Privilege Club üyelerinin Virgin Australia ile uçarken Avios kazanmalarına ve kullanmalarına olanak tanıyan karşılıklı üyelik avantajlarını da içerecek ve Velocity üyelerine Qatar Airways hizmetlerinde seyahat ederken benzer avantajlar sağlanacak. Privilege Club ve Velocity üyeleri ayrıca, statü kademesine bağlı olarak ücretsiz dinlenme salonu erişimi, ücretsiz ekstra bagaj hakkı, öncelikli check-in, öncelikli uçağa biniş ve sırasıyla Virgin Australia ve uçuş sırasında öncelikli bagaj teslimi gibi çok çeşitli diğer benzersiz avantajlardan yararlanacak. Qatar Airways Privilege Club kısa süre önce Avios ile ortaklığı aracılığıyla programını geliştirerek üyeleri için tahakkuk ve geri ödeme fırsatlarını önemli ölçüde genişletti.

Virgin Australia ile olan ortaklık, Qatar Airways’in Avustralya’yı dünyaya bağlama konusundaki uzun vadeli taahhüdüne dayanmaktadır. COVID-19 salgını sırasında, Qatar Airways, Avustralya’ya sürekli olarak uluslararası hizmetler sunan ve Avustralyalıların evlerine dönmeleri için kritik bağlantılar sağlayan tek havayoluydu.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı Sayın Akbar Al Baker, “Avustralya ile güçlü, uzun süreli bir ilişkimiz var ve Virgin Australia ile bu anlaşma en çok ihtiyaç duyulan bir zamanda geliyor. Bu ortaklık Avustralyalı yolculara Aileleri ve arkadaşları ile yeniden bağlantı kurabilmek ve ticaretin çarklarını devam ettirebilmek için son iki yılda şiddetle özledikleri dünyaya erişim sağlayacaktır. Daha uzaklara seyahat edenler için, merkezimiz Hamad Uluslararası Havalimanı’nın ödüllü olanaklarından yararlanarak ileriye doğru yolculuklarını mümkün kılacaktır. Ayrıca güzel, kozmopolit Avustralya ülkesini Katar’a uçan yolcularımıza da açacaktır” dedi.

Virgin Australia Group İcra Kurulu Başkanı Jayne Hrdlicka şunları söyledi: “Bugün, uluslararası seyahat etmeye aç olan Virgin Australia ve Velocity Frequent Flyer üyeleri için harika bir haber. Unutulmaz seyahat deneyimleri yaratmaya inanılmaz derecede odaklandık ve Qatar Airways ile olan yeni ortaklığımız, Virgin Australia’nın ayak izini Orta Doğu, Avrupa ve Afrika’da önemli ölçüde genişletecek ve konuklarımıza dünyayı sorunsuz bir şekilde görebilmeleri için yüzlerce imkan daha sunacak.

 

Virgin Australia ve Qatar Airways, ödüllü hizmetleriyle tanınırlar ve güçlerini birleştirmeleri, birlikte Avustralya, Orta Doğu, Avrupa, Afrika ve ötesi arasında seyahat ederken inanılmaz bir deneyim sunabilmemiz anlamına gelir. Qatar Airways, pandemi sırasında zor koşullarda dünyayla hayati bağlantıyı sürdürmekte Avustralya için çok önemli bir ortak oldu. Qatar Airways’in Virgin Australia ailesine katılmasından gurur duyuyoruz ve konuklarını yıl ortasında Virgin Australia hizmetlerinde ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Qatar Airways ve Virgin Australia’dan stratejik işbirliği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir