Qatar Airways haftada 3 kez Bodrum ile Antalya’ya uçacak

featured

Qatar Airways Türkiye uçuşlarını artırma kararı aldı. Geçen yaz döneminde Bodrum-Antalya seferlerine başlayan Katar Doha merkezli şirket 2019 yılında bu güzergahlara haftada 3 kez uçacak. Şirket aynı dönemde Yunanistan’ın Mikonos ile İspanya’nın Malaga bölgelerine de sefer ek sefer düzenleyecek. Geçtiğimiz yılın haziran ayında hem Bodrum’a hem de Antalya’ya uçuş başlatan Qatar Airways, gelecek yaz sezonunda hem Bodrum’a hem de Antalya’ya yaptığı sefer sayısını haftada 3’e çıkaracağını açıkladı. Şirket ayrıca, bu yaz A320 ile yaptığı Antalya seferini gelecek yaz A330’la yapmaya başlayacak.

GERİ DÖNÜŞLERDEN MEMNUNUZ

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı, Akbar Al Baker Bodrum bu mevsimsel rotaların, verildikleri tarihten itibaren dört ay içinde son derece güçlü performanslarından çok memnun olduklarını söyledi. Qatar Airways’ın İstanbul’da Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları Adana Şakirpaşa Havaalanı Ankara Esenboğa Havalimanı’nın ardından Bodrum ve Antalya ile birlikte 6. Destinasyonunu açtığını hatırlatan Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı geri dönüşlerden dolayı mutlu olduklarını aktardı.

HAFTADA 3 KEZ ANTALYA İLE BODRUM

traveldailynews‘in aktardığına göre Qatar Airways Antalya’ya 24 Mayıs-29 Eylül 2019 tarihleri ​​arasında her çarşamba, cuma ve pazar günleri; 25 Mayıs-28 Eylül 2019 tarihleri ​​arasında Her hafta Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri Bodrum’a uçacak.

Kaynak: havahaber.com

 

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Qatar Airways haftada 3 kez Bodrum ile Antalya’ya uçacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir