Meğerse herkesi kandırmış; Tek başına uçmamış!

featured

Ünlü yönetmenin Delta uçağında tek başına seyahat ettiği görüntüler yalan çıktı. Yönetmen Vincent Peone tüm dünyayı çektiği video ile kandırdı. New York’un John F. Kennedy Uluslararası Havaalanı’ndan Delta uçağına binen Peone, Salt Lake City’si uçuşunda tek başına gittiği ile ilgili bir video çekmişti. “Delta bana özel jet verdi” diye mesaj paylaşan yönetmenin mesajına Delta Hava Yolları ise, “Selam Vincent! Müthiş bir tecrübeye benziyor! Çekim için teşekkürler ve bizi tercih etmeni gerçekten takdir ediyoruz! Kendine iyi bak” cevabını vermişti.

GERÇEK KISA SÜRE SONRA ORTAYA ÇIKTI

Bu videonun peşine düşen Washington Post gazetesi gerçeği kısa sürede öğrendi. Gazetenin sorularını cevaplayan Delta Sözcüsü Anthony Black, Peone’nin uçağa binen tek yolcu olduğunu, ancak seferin yapılamadığını söyledi.

UÇAK ARIZA YAPTI

Uçağın harekete geçtiğini ancak mekanik sorun yaşadığından dolayı seferin iptal edildiğini açıklayan Delta sözcüsü Black, arızanın giderilmesinin ardından uçağın yolcusuz bir şekilde havalandığını açıkladı.

KURGU OLDUĞUNU KABUL ETTİ

Bunun üzerine duruma açıklık getiren paylaşım yapan Peone, yayımladığı videonun ‘yönetmenin kurgusu’ olduğunu ve aslında ertesi gün normal bir seferle uçtuğunu duyurdu: “Geçen haftaki müthiş tecrübe için teşekkürler Delta. Videom yüzde 100 doğruydu ama sonra çekimi durdurdum. Özel jet yeniden mekanik sorunlarla karşılaştığında ertesi sabah normal bir seferle uçtum. Paylaştığım görüntüler kısa, eğlenceli ve olumlu bir hikaye anlatıyor. Çünkü ben öyle hikayeler anlatmayı seviyorum. Ben komedi yapıyorum. Siz de bunu ‘yönetmenin kurgusu’ diye değerlendirin. Rüyayı yaşarken harika mürettebatla da güldük eğlendik. Hikaye hızlı yol aldı, ama uçak değil.”

kaynak: havahaber.com

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Meğerse herkesi kandırmış; Tek başına uçmamış!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir