1. Haberler
  2. Hava Yolları
  3. Lufthansa Grubu Tel Aviv’e uçuş iptallerini uzattığını açıkladı

Lufthansa Grubu Tel Aviv’e uçuş iptallerini uzattığını açıkladı

featured

Lufthansa Grubu aldığı yeni bir kararla Tel Aviv’e uçuş iptallerini uzattığını açıkladı. Uçuşlar, yolcuların herhangi bir güvenlik sorunu yaşamaması açısından, 31 Ocak 2025’e kadar yapılamayacak.

Eurowings, Swiss, Brussels ve Austrian Airlines’ın sahibi olan Lufthansa Grubu’nun, Orta Doğu’daki gelişmeler nedeniyle Tel Aviv’e uçuş iptallerinin süresini 31 Ocak 2025’e kadar uzattığı bildirildi.

Bu durumdan etkilenen yolcular, daha sonraki bir seyahat tarihi için ücretsiz olarak yeniden rezervasyon yaptırabilecek veya bilet ücret iadesi alabilecek.

Not: HavaHaber'i Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyerek güncel haberlerimize daha kolay ulaşabilirsiniz. HavaHaber'i tercih edilen kaynak olarak ekle.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter