Kamyoncuların grevi uçuşları vurdu; uçuşlar aksıyor

featured

Portekiz’de kamyon şoförlerinin ülke çapındaki grevleri nedeniyle havalimanlarında yakıt sıkıntısı yaşandığı ve uçuşların ciddi şekilde etkilendiği açıklandı.

Petrol tankeri sürücülerinin de katıldığı grev nedeniyle sadece havalimanlarında değil, benzin istasyonlarında da akaryakıt sıkıntısı yaşandığı öğrenildi.

Lizbon Havalimanı yönetimi tarafından yapılan uyarıda, yakıt yetersizliği nedeniyle uçuş saatlerinin değişebileceği belirtildi. Uyarıda, ”Ukusal grev nedeniyle uçak yakıt tedariki kesintiye uğradı. Bu nedenle uçuş saatiniz değişebilir. Daha fazla bilgi için hava yolu şirketinizle iletişime geçin.” denildi.

Portekiz havalimanlarındaki yakıt sıkıntısı nedeniyle British Airways, EasyJet ve Ryanair’in uçuşlarında gecikmeler yaşandığı belirtilirken, Independent’a açıklama yapan Easyjet, yakıt sıkıntısı nedeniyle uçakların yarı yolda iniş yaparak akaryakıt takviyesi yapmak zorunda kaldıklarını anlattı.

Portekiz Ekonomi Bakanı Pedro Siza Vieira ise, yakıt ikmalinin sağlanamadığı iki havalimanında yakıt rezervinin kritik seviyeye ulaştığını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kamyoncuların grevi uçuşları vurdu; uçuşlar aksıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir