1. Haberler
  2. Haberler
  3. İstanbul’a kar geliyor!… AJet’ten sonra THY’den de sefer iptali açıklaması

İstanbul’a kar geliyor!… AJet’ten sonra THY’den de sefer iptali açıklaması

Türk Hava Yolları (THY), Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) tarafından İstanbul’da beklenen kar yağışı nedeniyle alınan kısıtlama kararı doğrultusunda, 5 ve 6 Şubat tarihlerinde İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

featured

Türk Hava Yolları (THY), Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) tarafından İstanbul’da beklenen kar yağışı nedeniyle alınan kısıtlama kararı doğrultusunda, 5 ve 6 Şubat tarihlerinde İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, beklenen kar yağışı dolayısıyla yarın ve perşembe günü İstanbul Havalimanı kalkış/varışlı bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Üstün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) tarafından, İstanbul’da beklenen kar yağışı nedeniyle alınan kısıtlama kararı gereği İstanbul Havalimanı kalkış/varışlı 5 ve 6 Şubat tarihli bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Uçuşunuza dair güncel bilgiye THY’nin uçuş sorgulama linki üzerinden ulaşabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Yolcuların uçuşlarıyla ilgili güncel bilgilere resmi kanallar üzerinden ulaşmaları tavsiye edildi.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
AJet’ten Sefer İptalleri: Olumsuz Hava Koşulları Ulaşımı Etkiledi
Haberi görüntüle

AJet de gün içerisinde sefer iptallerini duyurdu

AJet, İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

AJet’ten yapılan açıklamaya göre, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Meteorolojik Acil Durum Komitesi, bazı uçuşların iptal edilmesi yönünde karar aldı.

Bu kapsamda, AJet yarın, 6 ve 7 Şubat’ta İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı bazı seferlerini iptal etti.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuşlarda azaltma kararı
Haberi görüntüle

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 5-6 şubatta seferlerin yüzde 10 ise iptal edilmişti

İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 6 Şubat’ta, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için alınan uçuş azaltma kararının seferlerin yüzde 20’sini kapsayacak şekilde revize edildiği bildirildi.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Meydan Otoritesi HEAŞ, Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından konuya ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, “Sabiha Gökçen Havalimanı’nda beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle 6 Şubat tarihi için yapılmış olan yüzde 10 uçuş iptaline ilave olarak kalan uçuşların yüzde 20’si ve 7 Şubat tarihindeki uçuşların yüzde 10’u iptal edilecektir.” ifadelerine yer verildi

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
sinirli
Sinirli

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir