1. Haberler
  2. Havalimanları
  3. İstanbul Havalimanı’nda Şampiyonlara Coşkulu Karşılama

İstanbul Havalimanı’nda Şampiyonlara Coşkulu Karşılama

featured

Üst üste 2. kez Avrupa şampiyonu olarak tarihi bir başarı yakalayan Ampute Milli Futbol Takımı’na İstanbul Havalimanı’nda coşkulu bir karşılaşama yapıldı.

İspanya’yı finalde 6-0 gibi farklı bir skorla yenerek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Takımı Türkiye’ye geldi. Şampiyonları taşıyan Türk Hava Yolları uçağının İstanbul Havalimanı’na teker koymasıyla birlikte apronda çoşkulu bir karşılama yapıldı.

Büyük bir coşkuyla İstanbul Havalimanı’nda çiçeklerle karşılanan milli futbolcuların karşılanmasına bando da eşlik etti.

Havalimanında açıklamalarda bulunan teknik direktör Osman Çakmak, “Biz Avrupa Fatihi olduk. Bu çocuklar çok büyük bir zafer kazandılar. İnandılar ve başardılar. Çok mutluyuz. Havalimanına indiğimiz dakika itibariyle havalimanı personeli, emniyet personeli bizi o kadar yürekten kucakladı ki… Biz bu coşkuya hasretiz, biz Avrupa’da bir numarayız. Başarı tesadüf değil, fedakarlıkla oluyor. 2017 ve 2021’de Avrupa şampiyonuyuz, 2022’de Dünya Kupası var. Asıl Film o zaman…” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İstanbul Havalimanı’nda Şampiyonlara Coşkulu Karşılama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir