1. Haberler
  2. Gündem
  3. İPTAL OLAN UÇUŞ LİSTESİ SORGULAMA 26 Kasım 2023 | Pegasus, THY iptal olan uçak seferleri hangileri, nereden öğrenilir, ücret iadesi var mı, nasıl alınır?

İPTAL OLAN UÇUŞ LİSTESİ SORGULAMA 26 Kasım 2023 | Pegasus, THY iptal olan uçak seferleri hangileri, nereden öğrenilir, ücret iadesi var mı, nasıl alınır?

featured

İptal olan uçak seferleri 26 Kasım Pazar günü için araştırılıyor. İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Türk Hava Yoları ve Pegasus bazı uçak seferlerinin iptal edileceğini bildirildi. 26 Kasım Pegasus ve THY iptal edilen uçuşlar listesi araştırılıyor. Peki, uçak seferleri iptal mi, 26 Kasım iptal edilen uçak seferleri var mı? İşte, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen iptal edilen uçak seferleri listesi…

İstanbul’da hafta sonu beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle alarm durumuna geçildi. Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı’nda uçuş kapasitesi düşürüldü. Hal böyle olunca uçuşları olan vatandaşlar THY ve Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu sorusu yanıt arıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Pegasus ve THY iptal edilen uçuşlar listesi araştırılıyor. Peki, iptal olan uçak seferleri hangileri? İşte, İstanbul THY Pegasus 26 Kasım iptal edilen uçak seferleri listesi…

26 KASIM PAZAR UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ OLDU?

İstanbul’da hafta sonu beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuş kapasitesi düşürüldü. Buna göre yarın yapılması planlanan uçuşlarda yüzde 15 oranında uçuşların iptal edilmesine karar verildi.

Türk Hava Yolları – THY 26 Kasım 2023 Pazar günü İstanbul ve çevresinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeni ile bazı seferlerini karşılıklı olarak iptal ettiğini açıkladı.

Seferlerin İptalini teyit etmek için havayolu şirketi ile temeasa geçmenizi öneririz.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İPTAL OLAN UÇUŞ LİSTESİ SORGULAMA 26 Kasım 2023 | Pegasus, THY iptal olan uçak seferleri hangileri, nereden öğrenilir, ücret iadesi var mı, nasıl alınır?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir