Heathrow havalimanı Ekim ayında yüzde 4,5 büyüdü

featured

İngiltere’nin başkenti Londra’daki 6 havalimanından biri olan Heathrow Havalimanı ekim ayında yolcu taşımacılığında yüzde 4,5 artış oranın yakaladı. Uluslararası yolcu trafiğine göre dünyanın en işlek birinci, toplam yolcu trafiğine göre ise dünyanın en işlek 3. Havalimanı olan Heathrow Havalimanı artış sadece bununla sınırlı değil.

BREZİLYA VE ÇİN’İN BÜYÜK KATKISI

Brezilya ve Çin’in en güçlü kargo performansını göstermesiyle birlikte Ekim ayında Heathrow’da 150.000 metrik ton kargo yolculuğu gerçekleştirildi. Brezilya’nın büyümesi British Airways’in ülkeye yaptığı ilave uçuşlar tarafından yönlendirilirken, Çin’in kargo hacimleri Shenzhen’in 11. Çin rotasının eklenmesi de dahil olmak üzere bir dizi yeni Çin yolunun gelişmesinin ardından büyüdü.

Uluslararası yolcu trafiğine göre dünyanın en işlek birinci, toplam yolcu trafiğine göre ise dünyanın en işlek 3. Havalimanı olan Heathrow Havalimanı ekim ayında yüzde 4,5 büyüdü.

YAŞAM ÜCRETİ AKREDİTASYONU

Ekim, Heathrow’un Yaşam Ücreti akreditasyonunun ilk yıldönümünü kutladı; bu, havalimanının sürdürülebilir büyüme için uzun vadeli planında önemli bir kilometre taşı oldu. Bir dünyada ilk olarak, Heathrow ilk elektrik-hibrit uçağın kalkış pistlerine değecek açılış yılını için ücretsiz iniş ücretleri olacağını açıkladı.

HEATHROW’DA e-GATES

İngiltere hükümeti gelecek yıldan itibaren, ABD, Kanada, Yeni Zelanda, Avustralya ve Japonya’dan gelecek yeni ziyaretçiler için için Heathrow’da eGates kullanımına izin vermeye hazırlanıyor.  International Airport Review‘a konuşan Heathrow CEO’su John Holland-Kaye, ““Son 12 ay boyunca Akredite Edilmiş Yaşam Ücreti olmaktan gurur duyuyoruz ve diğer işletmelerin de aynısını yapmaya teşvik ediyoruz. Meslektaşları ailelerini destekleyecek kadar para kazandıklarında, daha iyi bir müşteri hizmeti sunarlar ve bu, bu yıl Heathrow ile seyahat etmeyi tercih eden yolcuların rekoruna katkıda bulunmuştur” dedi.

@HavaHaber

 

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Heathrow havalimanı Ekim ayında yüzde 4,5 büyüdü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir