• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

HAVELSAN’da yeni atamalar gerçekleştirildi

featured

HAVELSAN’da Yönetim Kurulu kararıyla Dr. Mehmet Akif Nacar’ın Genel Müdürlüğe atanmasının ardından, Nacar’dan boşalan Eğitim ve Simülasyon Teknolojileri (EST) Genel Müdür Yardımcılığına EST AR-GE ve Mühendislik Direktörü Muhittin Solmaz atandı.

Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden derece ile mezun olan Muhittin Solmaz, Koçbank’ta Sistem Analisti olarak başladığı profesyonel meslek hayatına; 2004 yılından beri farklı pozisyonlarda görev aldığı HAVELSAN’da devam ediyor.

Solmaz; Eğitim ve Simülasyon Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı görevinden önce HAVELSAN’da Eğitim ve Simülasyon Teknolojileri AR-GE ve Mühendislik Direktörü, AR-GE ve Mühendislik Grup Müdürü, Programlar Grup Müdürü, Sistem Mühendisliği ve Entegrasyon Grup Lideri, AR-GE Proje Yöneticisi görevlerinde bulundu. Solmaz, Barış Kartalı Projesinde de görev aldı.

HAVELSAN’da Alper Şeker’den boşalan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı görevine de TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı Ömer Özkan atandı.

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden mezun olan Ömer Özkan, özel sektörde ve kamuda farklı kademelerde çalıştı.

Garanti Teknoloji, Ziraat Teknoloji, Borsa İstanbul ve TÜRKSAT’ta çeşitli görevler alan Özkan, PTT A.Ş.’de yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2016 yılından itibaren TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü’nde Enstitü Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Özkan, yazılım geliştirme ve yaşam döngüsü, süreç iyileştirme, dijital dönüşüm, e-Devlet ve akıllı şehirler gibi alanlarda çalışmalarda bulundu. Özkan, 2017 ve 2020 yıllarında CMMI Seviye 5 kıymetlendirme çalışmalarında yönetişim görevini üstlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
HAVELSAN’da yeni atamalar gerçekleştirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir