Advertisement Advertisement

easyJet’ten 2027 yaz sezonu için 5 yeni rota daha! İngiltere’den Avrupa’ya yeni uçuşlar

featured

İngiliz hava yolu şirketi easyJet, 2027 yaz sezonu için uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Şirket, eylül ayında duyurduğu 18 yeni rotaya ek olarak İngiltere çıkışlı 5 yeni hattı daha satışa açtı. Böylece 2027 yaz sezonu için açıklanan yeni rota sayısı 23’e yükseldi.

easyJet’in yeni uçuş planlaması kapsamında Southampton, Londra Gatwick ve Londra Luton havalimanlarından Avrupa’daki farklı destinasyonlara direkt seferler düzenlenecek. Yeni hatlar, İngiltere’den İskoçya’ya ve Fransa, İtalya ile İspanya’daki destinasyonlara ulaşım sağlayacak.

easyJet’in yeni rotaları belli oldu

Şirketin 2027 yaz sezonu için duyurduğu beş yeni hat şöyle sıralandı:

  • Southampton–Edinburgh
  • Southampton–Málaga
  • Southampton–La Rochelle
  • Londra Gatwick–Cagliari
  • Londra Luton–Rennes

Yeni rotalarla easyJet, İngiltere’deki bölgesel havalimanlarından sunduğu bağlantıları artırmayı ve Avrupa’daki tatil destinasyonlarına erişimi genişletmeyi hedefliyor.

İlk uçuşlar 28 Mart 2027’de başlayacak

Yeni seferlerin başlangıç tarihleri 28 Mart ile 1 Temmuz 2027 arasında değişiyor. Southampton–Edinburgh hattında günlük uçuşlar planlanırken diğer rotalarda haftada iki veya üç sefer düzenlenecek.

Bilet fiyatları 32,48 sterlinden başlıyor

easyJet’in açıkladığı başlangıç fiyatları, tek yön için 32,48 sterlin ile 53,48 sterlin arasında değişiyor. Fiyatlar, yeni hatlarda seyahat etmek isteyen yolculara farklı seçenekler sunuyor.

Eylül ayında duyurulan 18 yeni rotaya eklenen bu beş hatla birlikte easyJet’in 2027 yaz sezonu için açıkladığı yeni rota sayısı 23’e ulaştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter