Donanma pilotları konuştu: Motoru olmayan UFO’lar gördük

Donanma pilotları konuştu: Motoru olmayan UFO’lar gördük

Hemen hemen herkesin hayatının bir noktasında aklına gelen, “Evrende yalnız mıyız? Başka canlılar var mı” sorusuna yanıt ABD’den geldi… ABD Deniz Kuvvetleri Donanması’nda görevli pilotlar, 2014 ve 2015 yıllarında ülkenin doğusunda tanımlayamadıkları cisimler gördüklerini açıkladı. Bir yetkili, “Sürekli gökyüzünde duruyorlardı 12 saat havada kalan araçlar gördük” dedi.
ABD’nin çok okunan gazetelerinden New York Times, tanımlanamayan hava cisimleri yani UFO’lar hakkında kapsamlı bir dosya hazırladı. Dosyanın odağında ise geçmişte ABD Deniz Kuvvetleri Donanması’nda görevli olan F/A 18 pilotlarının beyanı vardı. Neredeyse her gün Theodore Roosevelt fırkateyninden hipersonik hızda havalanan ve 30.000 feet yüksekliğe çıkan pilotlar New York Times’a UFO gördüklerini söyledi.

New York Times’a konuşan Teğmen Ryan Graves, “Taktik ve deneme uçuşları sırasında havada tanımlayamadığımız garip cisimler görürdük. Bunların gözle görülen bir motoru ya da egzozu ya da egzoz dumanı olmazdı. Bu araçlar yüksek hızda hareket ederdi. Biz bunları Pentagon ve Kongre’ye raporladık” dedi.

Graves, “Bu tür araçların havada kalması için çok ciddi bir enerjiye ihtiyacı var. Üstelik bahsettiğim gibi yüksek hızda giden bu araçların havada durması için aşırı enerjiye ihtiyaç var. Gözlemlerimize göre havada 12 saat duran bu araçlar, beklenenden tam 11 saat daha uzun havada kaldı. Normalde bu tür araçlar maksimum 1 saat havada kalabiliyor” ifadesini kullandı.

Graves, “Gözlemlediğimiz araçlar herhangi bir insanın fiziksel sınırlarının ötesinde hareket ediyordu. Aniden duruyordu, manevra yapıyordu ve bir anda hipersonik hızlara çıkıyordu” dedi.

New York Times’ın haberinde çekilen görüntüler de yayınlandı. Görüntülerin birinde pilot merkeze, “Gördüğümü görüyor musunuz? Şu an dönüyor” ifadesini kullanıyor. ABD Deniz Kuvvetleri Donanması Sözcüsü Joseph Gradisher, “Görülenlerin sebebi bilinmiyor. Biz de bu raporları inceliyoruz. Fakat bunlardan bazılarının sıradan dronelar yüzünden olduğunu tahmin ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Donanma pilotları konuştu: Motoru olmayan UFO’lar gördük

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir