Condor’da keyifler yerinde

featured

380 milyon euroluk kredisi Avrupa Birliği Komisyonu’nda onaylanan iflas eden Thomas Cook’un hava yolu iştiraki Condor’da keyifler yerinde.

İflas eden Thomas Cook’un Alman havayolu şirketi Condor, yaklaşmakta olan kış mevsimi için hayati önem taşıyan 380 milyon Euro’luk kredi için Avrupa Birliği onayını aldı. Condor CEO’su Ralf Teckentrup, Brüksel’den gelen hızlı kararı memnuniyetle karşıladı.Teckentrup, “Avrupa Komisyonunun bu kadar hızlı ve olumlu bir karar vermesinden çok memnunuz. Köprü kredisi Condor’un geleceğini güvence altına almak için önemli bir adım” dedi. Condor yönetimi şimdi yeni bir gelecek için yeniden yapılandırma planı hazırlayacak. Thomas Cook ve potansiyel yatırımcılarla yoğun ve sürekli görüşmeler ise devam ediyor.

Teckentrup, müşterileri ve tur operatörü ortaklarının, ana şirketin iflasını takiben Condor’a sadık kaldıklarının altını çizdi. Teckentrup “Müşterilerimiz ve iş ortaklarımız, mevcut koşulların beklentilerimizi bile aşması için ek koşullu rezervasyonlar yapıyor. 2020 yazında için iyi ve başarılı bir rezervasyon seviyesi için tüm tur operatörler görüşmeler yapıyoruz.” dedi.

Çok memnunuz

Condor’un satış ve pazarlama direktörü Paul Schwaiger, Alman iş ve seyahat dergisi Fvw Travel’e verdiği röportajda Thomas Cook Almanya hacimlerinden yoksun olmasına rağmen, havayolu şirketinin mevcut ve gelecekteki rezervasyon seviyelerinden çok memnun olduğunu ifade etti. Schwaiger, ““Elbette Thomas Cook ve Neckermann rezervasyonlarının eksik olmasına rağmen çok memnunuz. Ancak bu açığı ne kadar çabuk kapattığımız dikkat çekici. Diğer büyük işletme müşterileri, KOBİ’ler, uzmanlar ve satış ortakları bizi büyük ölçüde destekliyor.”dedi. Schwaiger, Condor’un düşük sezon için uzun planlı bir satış kampanyası olduğunu belirterek yeni yolcu kazanmak için ucuz fırsatlar sunduğunu dile getirdi.

Uçuş kapasitemiz bu yılki kadar büyük olacak

Schwaiger “ Uçuş kapasitemiz bu yılki kadar büyük olacak. Güzergahlar açısından, örneğin, daha yüksek talep beklediğimiz Kıbrıs için kesinlikle birkaç ayarlama yapacağız… Bu, birkaç yeni şey hayal edebileceğimiz uzun mesafeli güzergahlar için de geçerli ”dedi. (TurizmAjansı)

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Condor’da keyifler yerinde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir