Atlasglobal’in dün gerçekleştirilen İstanbul-Bodrum seferinde yaşananlarla ilgili Çelebi’den de çalışanına destek geldi.
Bir yolcu tarafından hakaret yağmuruna uğrayan Çelebi yolcu hizmetleri memuru Tuğçe Selvi’ye şirketi de destek çıktı. Şu anda karakolda ifade verdiği ve o yolcu hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenilen personeli Çelebi ailesi yalnız bırakmadı.
Çalışanına hem hukuki alanda hem de psikolojik anlamda destek verdiklerini söyleyen bir Çelebi yetkilisi, sürecin takipçisi olduklarını ve personeline desteğe devam edeceklerini bildirdi.
Not: HavaHaber'i Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyerek güncel haberlerimize daha kolay ulaşabilirsiniz. HavaHaber'i tercih edilen kaynak olarak ekle.