British Airways yeni bir havayolu şirketi kuruyor; Mart 2022’de uçmaya başlayacak

featured

British Airways, Gatwick’te kısa mesafeli uçuşlar için bir yan kuruluş kuracağını doğruladı. Yeni şirketin, havayolunun British Airways adı altında faaliyet göstereceğini ancak “tamamen ayrı bir varlık” olarak var olacağını söyledi. Mart 2022’de uçmaya başlayacak.

Atina, Berlin, Faro, İbiza, Madrid, Malaga, Marakeş, Milan Malpensa, Santorini ve Tenerife dahil otuz beş kısa mesafe varış noktasına hizmet verilecek.

British Airways, biletlerin her yön için 39 £ ‘dan alınabileceğini ve “Gatwick low cost taşıyıcılarının biletleriyle rekabetçi” olacağını söyledi. Bu, onu Gatwick’teki baskın havayolu olan easyJet ile rekabete sokuyor.

British Airways, yeni yan kuruluşla ilgili olarak pilotlar ve kabin ekibiyle ücret ve çalışma koşulları konusunda anlaşmak için müzakere ediyor.

Operasyon, London City merkezli bir British Airways yan kuruluşu olan BA CityFlyer’ınkine benzer olacak. İlk olarak British Airways tarafından yürütülecek ve kritik yaz tatili dönemi öncesinde Mayıs ayı sonuna kadar 18 uçağa çıkmadan önce üç Airbus kısa mesafeli uçakla başlayacak.

2022 sonbaharına kadar uçuşlar BA Euroflyer ticari adı altında ayrı olarak yönetilecek, ancak marka adı British Airways olarak kalacak.

Yolculara, ücretsiz su ve atıştırmalıklar, cömert bagaj hakkı, kalkıştan 24 saat önce ücretsiz koltuk seçimi ve sık uçan yolcu avantajları dahil olmak üzere “British Airways’den bekledikleri aynı yüksek düzeyde hizmet” alacakları vaat ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
British Airways yeni bir havayolu şirketi kuruyor; Mart 2022’de uçmaya başlayacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir