Boeing Türkiye’de eğitim verdi

featured

Boeing, global iş ortaklıklarını güçlendirmek ve hızla büyüyen havacılık sektörüne nitelikli insan gücü yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla, İstanbul’da Katar Hava Kuvvetleri mensubu kadın subay ve görevlilerin yetkinliklerini geliştirmeye yönelik bir eğitim programı düzenledi.

Program, Katar Hava Kuvvetleri’ne ait Boeing platformlarını yönetecek olan kadın subay ve görevliler için, Boeing Global Learning Institute tarafından liderlik ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi amacıyla özel olarak tasarlandı.

Boeing Türkiye Genel Müdürü ve Ülke Temsilcisi Ayşem Sargın, “Boeing, hem Katar hem de Türkiye ile köklü ve güçlü ilişkilere sahip. Boeing olarak Türkiye ve Katar ile kurduğumuz özel ortaklıklar, bir çok alanda emsal teşkil ederken, aynı zamanda havacılıkta ortak başarılar elde etme ve birlikte büyüme konularındaki kararlılığımızı da gösteriyor. Bu eğitim programı kapsamında Katar Hava Kuvvetleri’nin değerli mensuplarını İstanbul’da ağırlamamız, Katar ve Türkiye ile olan iş birliğimizin güçlü ruhunu ve iki ülke arasındaki örnek ilişkiyi yansıtıyor. Havacılık sanayiinde kadın bir lider olarak, Boeing ve Katar Hava Kuvvetleri’nin kadın iş gücüne yatırım yapması ve onları geleceğin liderleri olma yolunda desteklemesi beni ayrıca çok mutlu ediyor.” açıklamasında bulundu.

Programa, Katar Hava Kuvvetleri’nden 7 kadın subay ve görevli ile Boeing eğiticileri katıldı. Program boyunca, katılımcıların, liderlik becerilerini geliştirmek amacıyla araştırmaya, kavrayışlarını güçlendirmeye ve tecrübelerini paylaşmaya açık olmaları teşvik edildi.

Katar Hava Kuvvetleri Filo Komutanı Albay Hamad H. Al-Ibrahim, böyle bir eğitimin Boeing ile Katar Hava Kuvvetleri arasında köprü kurduğunu, daha fazla kadın subayın ve diğer devlet kademelerinden de sivillerin Hava Nakil Filosu’na katılmasını teşvik edeceğini belirtti.

Eğitim taleplerini karşılayan Boeing’e teşekkürlerini sunan Hava Nakil Filosu Komutan Yardımcısı Albay Hamed Al-Qahtani, bu eğitim programının Katar Hava Kuvvetleri ile Boeing ilişkilerinin yanı sıra Katar ile Türkiye arasındaki ilişkileri daha da güçlendireceğini vurguladı. Al-Qahtani, yeni Boeing platformlarının Katar’a gelmesiyle birlikte bu tür ortak çalışmaların devam etmesini ve daha fazla kadın subayın Katar Hava Kuvvetleri’ne katılmasını dilediklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Boeing Türkiye’de eğitim verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir