1. Haberler
  2. Savunma Sanayi
  3. Bayraktar TB3, 4 Kritik Testi Başarıyla Geçti

Bayraktar TB3, 4 Kritik Testi Başarıyla Geçti

Baykar’ın yerli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 İnsansız Hava Aracı, 69, 70, 71 ve 72. uçuş denemelerini başarıyla tamamladı.

featured

Baykar’ın yerli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 İnsansız Hava Aracı, 69, 70, 71 ve 72. uçuş denemelerini başarıyla tamamladı. Gelişmeyi Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu. Türkiye, İHA ve SİHA teknolojilerinde dünyada adından söz ettirmeye devam ediyor.

Baykar tarafından yerli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar TB3, 4 testi birden başarı ile tamamladı. Selçuk Bayraktar, gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Son yıllarda savunma sanayii alanında önemli başarılara imza atan Türkiye, özellikle insansız hava aracı (İHA) ve silahlı insansız hava aracı (SİHA) teknolojilerinde tüm dünyada adından söz ettiriyor.

Yeni teknolojiler yerli savunma sanayinin güçlenmesine katkı sağlarken, diğer yandan da ihracat alanında ülkeye önemli girdi sağlıyor. Bu ürünlerin başında ise Bayraktar TB3 geliyor.

4 TESTİ BİRDEN GEÇTİ

Baykar’ın yerli ve özgün bir şekilde ürettiği Bayraktar TB3 İnsansız Hava Aracı (İHA) 69, 70, 71 ve 72. uçuş denemelerinden başarıyla geçti. Gelişmeyi BAYKAR Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Bayraktar TB3, 4 Kritik Testi Başarıyla Geçti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir