Avrupa’daki çöküş İstanbul Havalimanı’nı zirveye çıkardı

featured

Yolcu deneyimini üst düzeye çıkaracak teknolojik sistemleri ile diğer havalimanlarından farklılaşan İGA İstanbul Havalimanı’nda operasyonlar sorunsuz bir şekilde devam ederken, Avrupa’nın birçok havalimanı sorunlarla mücadele ediyor.

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Heathrow Havalimanı’nda bagaj yığınları dikkat çekerken, yolcular bavuluna ulaşmak için 8 saat gibi havalimanı işletmeciliğinde “kâbus” olarak nitelendirilebilecek bekleme sürelerini göze alıyor.

Heatrow Havalimanı’nda yaşanan kayıp bagaj sorunu nedeniyle bir yolcu “Heathrow, kendinizinkini bulmak için bir sürü bagajın üzerinden tırmanmanız gereken yeni bir oyun icat etti.” şeklinde sosyal medya paylaşımı yaparken, havalimanı yönetimi yüzlerce kayıp bagajı, ilerleyen saatlerde yolcuya ulaştırmak üzere havalimanındaki açık bir alana istiflemek zorunda kaldı.

Benzer kayıp çanta, bavul bekleme sorunları ise Paris, Dublin, Amsterdam ve başka havalimanlarında da görülürken, İGA İstanbul Havalimanı’nın bagaj sisteminde kesintisiz bir operasyon devam ediyor. İstanbul Havalimanı bagaj sistemi saatte 30.000 adet bagajı işleyebilecek alt yapıya sahip.

Bu arada Almanya’da ise grevler havalimanlarındaki operasyonu olumsuz yönde etkiliyor. Lufthansa Hava Yolu şirketinin 20 bine yakın çalışanının greve gitmesi Berlin, Frankfurt ve Düsseldorf’ta bulunan havalimanlarında çok sayıda uçuş iptal edilirken, seferlerde gecikmeler de yaşanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
sinirli
Sinirli
Avrupa’daki çöküş İstanbul Havalimanı’nı zirveye çıkardı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir