1. Haberler
  2. Hava Yolları
  3. American Airlines uçağında “Garson” krizi.. Uçak geri döndü

American Airlines uçağında “Garson” krizi.. Uçak geri döndü

American Airlines'ın New York'taki JFK Havalimanı'ndan kalkarak Guyana'ya gidecek yolcu uçağında ilginç bir olay yaşandı.

featured

American Airlines’ın New York’taki JFK Havalimanı’ndan kalkarak Guyana’ya gidecek yolcu uçağında ilginç bir olay yaşandı.

Independent’de yer alan habere göre; Uçağın Business Class bölümünde seyahat eden yolcularından biri, kabin memuruna ‘garson’ diye hitap edince kokpit ekibi geri dönüş kararı aldı.

Sorun çıkardığı iddia edilen Ghansham adındaki yolcu olayı şöyle açıkladı:

“Yakın zamanda ameliyet olduğum için kabin memurundan valizimi baş üstü dolabına koymasını rica ettim. Ancak kabin memuru bunu redderek ‘Ben bunun için para almıyorum. KendiniZ koyabilirsiniz’ dedi. Daha sonrasında içecek servisi yapıldığı zaman aynı kabin memuru birşey içip içmeyeceğimi sordu. Ben de teşekkürler garson dedim. Kabin memuru bunun üzerine ‘garson değilim ama uçağı geri döndürecek gücüm var’ dedi.

Kokpit ekibi JFK’ya geri döndü” ifadelerini kullandı.

Uçağın inmesinin ardından polis ekipleri söz konusu yolcuyu gözaltına alarak sorguladı. Yolcu, herhangi bir tartışmanın ve problemin olmadığını ifade etti.

American Airlines sözcüsü ise yaptığı açıklamada; ‘Önceliğimiz yolcularımızın güvenliği. Bu nedenle uçağımız geri döndü’ açıklamasını yaptı.

0
mutlu
Mutlu
1
komik
Komik
2
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
American Airlines uçağında “Garson” krizi.. Uçak geri döndü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir