Pegasus çalışanlarının Kadir Gecesi fotoğrafı tepki çekti

Pegasus çalışanlarının Kadir gecesinde içki masası kurup, İslam inancıyla alay etmesi büyük tepkilere neden oldu.

featured

Pegasus çalışanlarının Kadir gecesinde içki masası kurup, İslam inancıyla alay etmesi büyük tepkilere neden oldu.  Dini değerlere hakaret eden çalışanlar, “Kadir Gecesi özel, Rabbim kabul etsin” yazılı paylaşım yaptı.

AHaber’de yer alan haberde şu ifadelere yer verildi: “Türkiye dün Kadir Gecesi’nin coşkusuyla cami ve mescitlere akın etti. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde Müslümanlar günahlarının affı için ibadetlerine büyük bir özen gösterirken, Pegasus çalışanlarından dine saygısı olan herkesi çileden çıkaran bir paylaşım geldi.”

Sosyal medya kullanıcıları, bu fotoğrafın cezalandırılması gerektiğini savunarak, paylaşım ve paylaşımda yer alan sözlerin açıkça İslam’a ve Müslümanların inancına saldırı olarak gördü.

 

Kaynak: AHaber

1
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
2
_a_rm_
Şaşırmış
19
sinirli
Sinirli
Pegasus çalışanlarının Kadir Gecesi fotoğrafı tepki çekti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 28 Nisan 2022, 14:00

    Olayın Pegasus Havayolları ile alakası olmamasına rağmen dolaylı yoldan ismini karalamış oldunuz.Tahminimce bir kısmınız Kabin amiri bir kısmınız KM 1 vb, bu ünvanlar için insanlar yıllarini veriyor. Kurumsal şirketlerde çalışırken yapılan paylaşımlara çok dikkat etmek gerekir aksi halde son iş gününüz olması muhtemel..

  2. pegasus bu konuda açıklama yapacak mı yoksa benim haberim mi yok

    Cevapla