Rus hava yolu Aeroflot’un düşük maliyetli hava yolu markası Pobeda, yaz sezonunda Alanya’ya uçuş yapacak.
Rus havayolu şirketi Pobeda, 1 Haziran’dan itibaren Moskova’dan Alanya’ya uçuşlara yeniden başlayacağını belirtti.
Pobeda Havayolları, Moskova – Alanya seferleri için bilet satışlarının başladığını açıkladı. Açıklamada, “Uçuşlar, 1 Haziran 2023’te başlıyor” ifadesine yer verildi.
Seferlerin her gün yapılacağı kaydedildi.
Pobeda’dan RIA Novosti haber ajansına yapılan açıklamada, karadaki servisle ilgili yaşanan sorunlar yüzünden uçuşların 14 Şubat’ta askıya alındığı belirtildi.
Not: HavaHaber'i Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyerek güncel haberlerimize daha kolay ulaşabilirsiniz. HavaHaber'i tercih edilen kaynak olarak ekle.