1. Haberler
  2. Haberler
  3. Emirates Kabin Ekibi Dang Hummasına Yakalandıktan Sonra Hayatını Kaybetti

Emirates Kabin Ekibi Dang Hummasına Yakalandıktan Sonra Hayatını Kaybetti

featured

Emirates kabin ekibi üyesi Mahek Bilakhia, dang hummasına yakalandığı bildirildikten sonra trajik bir şekilde hayatını kaybetti.

Daha önce Jet Airways için de uçmuş olan Hindistan vatandaşı Mahek’in son uçuşundan ateş, eklem ağrısı ve halsizlik gibi belirtilerle döndüğü ve zamansız ölümünden önce kalp ağrısı yaşadığı söyleniyor.

Dang humması tropikal ve subtropikal bölgelerde, özellikle de Güneydoğu Asya, Afrika’nın bazı bölgeleri ve Güney Amerika’da yaygın olarak görülen sivrisinek kaynaklı viral bir enfeksiyondur. Hastalık enfekte bir Aedes sivrisineğinin ısırmasıyla yayılır ve tipik olarak yüksek ateş, şiddetli baş ağrısı, gözlerin arkasında ağrı, eklem ve kas ağrısı, yorgunluk, mide bulantısı ve deri döküntüsü ile kendini gösterir. Şiddetli vakalar hemorajik ateş veya dang şoku sendromu gibi hayatı tehdit eden komplikasyonlara yol açabilir.

Yakın bir meslektaşı, Mahek’in vefat haberini Emirates mürettebat topluluğu içinde de dolaşan bir sosyal medya gönderisinde paylaştı. Paylaşımda Mahek “örnek bir kabin memuru” ve sevilen bir arkadaş, nişanlı ve aile üyesi olarak tanımlandı. “O Tanrı’yı, nişanlısını, ailesini, arkadaşlarını ve uçmayı seven inanılmaz bir insandı. Önünde koca bir hayat vardı, ancak muhtemelen son uçuşlarından birinde dang hummasına yakalandıktan sonra bu şekilde alındı” denildi. Annesi yanındayken hastanede vefat ettiği söylendi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Emirates Kabin Ekibi Dang Hummasına Yakalandıktan Sonra Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir