1. Haberler
  2. Haberler
  3. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda sistemler bozuldu, yüzlerce yolcu valizi olmadan uçmak zorunda kaldı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda sistemler bozuldu, yüzlerce yolcu valizi olmadan uçmak zorunda kaldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan bagaj bantlarında yaşanan sistemsel sorun nedeniyle yüzlerce yolcu bagajı olmadan uçtu.

featured

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan bagaj bantlarında yaşanan sistemsel sorun nedeniyle yüzlerce yolcu bagajı olmadan uçtu. Durumdan habersiz olan yolcular, valizlerinin olmadığını görünce havalimanında tepki gösterdi. Havalimanında akşam saatlerinde bagaj hizmetlerinde aksaklıklar meydana geldi.

Pegasus ve AJet ile yolculuk edecek olan yolcuların valizleri uçaklara yüklenemedi. Sabiha Gökçen Havalimanı yönetimi tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Sistem kaynaklı bir arıza nedeniyle bagaj hizmetlerinde yer yer aksaklıklar ve kısmi durmalar yaşanmaktadır. Ekiplerimiz problemin en kısa sürede giderilmesi ve seyahatlerin aksamaması için çalışmalarına devam etmektedir. Yolcularımızın anlayışı ve sabrı için teşekkür ederiz.”

Malezyalı şirketin işlettiği Sabiha Gökçen Havalimanı sık sık yaşanan aksaklıklarla gündemde. Geçen yıl havalimanında yaşanan hijyen sıkıntısı ve elektrik kesintileri yolcuların tepkisine neden olmuştu.

Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG)’de CEO’luk görevine geçen ay Alp Er Tunga Ersoy  getirilmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda sistemler bozuldu, yüzlerce yolcu valizi olmadan uçmak zorunda kaldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir